Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 108
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Intimna ispovijest

Leyla Hajrović o predrasudama: 'Nisam uobražena i nisam nikakva kraljica'

Foto: Instagram screenshot
1/5
21.10.2019.
u 18:47

- Putovala sam po svijetu, upoznala Karla Lagerfelda, Sylvestera Stallonea. Kad sam se premišljala da ostanem ili odem k njemu, bilo mi je jasno, ako ostanem, tu je vjerojatno kraj za nas - iskreno je progovorila o ljubavi s Izetom.

Da nije lako biti žena nogometaša, dobro zna Leyla Hajrović, supruga nogometaša zagrebačkog Dinama Izeta Hajrovića, koja je u svojoj kolumni za 24 sata odlučila otkriti manje poznate detalje iz njihovog privatnog života.

Leyla i njezin muž oduvijek su privlačili pažnju medija, a u kolumni je Leyla odlučila stati na kraj nekim predrasudama za koje smatra da ju prate kroz medije, a s kojima se, priznala je, već i pomirila.

-  Izet i ja volimo pomagati drugima. Preuredili smo Pedijatrijsku kliniku u Travniku i uskoro ih idemo posjetiti da vidimo kako su. O nama će predrasuda uvijek biti i pomirila sam se s tim - napisala je Leyla koja sa suprugom trenutačno živi u stanu u Zagrebu.

Foto: Instagram screenshot

- Kada dođe vrijeme za mirniji život, kupit ćemo kuću, a želja mi je pokrenuti vlastiti salon. Nisam uobražena i nisam nikakva kraljica - poručila je. Iako i ona i suprug vole izlaske u restorane, kada su kod kuće ona je ta koja kuha.

- Drugima je vjerojatno jako šokantno, ali i ja znam kuhati - napisala je Leyla koja se osvrnula i na svoj život prije veze s nogometašem, koji su joj omogućili njezini roditelji.

- Imala sam solidan standard zahvaljujući roditeljima. Ostvarili su mi sve želje: od privatne škole i automobila do putovanja, garderobe... Poslije sam imala posao u kojem sam vrlo dobro zarađivala. Putovala sam po svijetu, upoznala Karla Lagerfelda, Sylvestera Stallonea. Kad sam se premišljala da ostanem ili odem k njemu, bilo mi je jasno, ako ostanem, tu je vjerojatno kraj za nas - iskreno je progovorila o ljubavi s Izetom, koja traje i danas.

U kolumni za 24 sata koja progovara o intimnim dijelovima njihovog zajedničkog života, priznala je da supruga i nju često pitaju za dolazak prinove. Iako je objasnila da to nije nešto što planiraju te da će vidjeti što će se kroz dvije-tri godine dogoditi, spremna je preuzeti veći teret i ustajanja noćima.

- Jasno je da on ne može ustati jer se mora dići u devet da bude spreman za trening. Mora biti odmoran na treningu, da se ne bi ozlijedio. Da dobijemo dijete, ja ne bih očekivala od Izeta da ustaje noću. Najbolje je da i jedno vrijeme odvojeno spavaš. Ne želim mu remetiti ritam. Ali takva sam ja. Izet mi je prioritet - odlučno je progovorila.

Foto: Instagram screenshot

Unatoč svim problemima i teškim trenucima, Leyla je zadovoljna izborom koji je napravila jer, kako piše, takav život je sama odabrala.

Komentara 1

Avatar Pravedni tetrijeb
Pravedni tetrijeb
23:21 21.10.2019.

Još jučer Lejla.... A danas Leyla.... sutra će biti valjda i Hayrovich

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije