Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 3
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Obiteljske tajne

Stric Meghan Markle otkrio je zašto se ona ne slaže s Kate, a to nije sve što je ispričao

Foto: PA/Pixsell
1/8
01.12.2019.
u 23:35

Mike Markle kaže kako je vojvotkinja oduvijek bila razmažena i tvrdogala i kaže da je za to kriv njezin otac Thomas.

Obitelj Meghan Markle nikako joj ne da mira i sada je i njezin stric Mike Markle odlučio ispričati svoju priču o nećakinji. Ovaj bivši 80-godišnji diplomat kaže kako je puno pomogao nećakinji u karijeri te je zahvaljujući njegovom utjecaju i vezama dobila praksu u američkoj ambasadi u Argentini.

- Kada se počela napredovati na društvenoj ljestvici svoju obitelj je jednostavno zaboravila, takav barem ja imam dojam - ispričao je  stric vojvotkinje od Sussexa za Daily Mail.

 Ne čudi ga što se Meghan tako ponaša, jer, kaže uobičajeno je to za sve ljude koji dolaze iz radničkih obitelji i onda odjednom postanu dio elite. Otkrio je i kako ga ne čudi što postoje nesuglasice između Meghan i Kate Middleton, a nije mu neobično ni što kraljevsko osoblje toliko prigovara Meghan jer je, kaže Mike, oduvijek bila jako tvrdoglava i razmažena.

- Ona je nezrela u mnogim stvarima i zato postoje nesuglasice između nje i Kate. Prema svojim zaposlenicima se ponaša grozno i to je krivnja mog brata koji je u potpunosti razmazio Meghan. Popuštao joj je u svemu, puno više nego drugoj djeci. Ona se ponaša kao princeza jer ju je Thomas tako tretirao - objašnjava Mike.

Ni Mike, kao ni ostatak obitelji Markle, nije dobio pozivnicu za vjenčanje i kaže da ne zamjera Meghan što ga nije pozvala. Ne zna ima li uopće više smisla da komuniciraju, ali naglašava kako mu je žao što ih je Meghan zaboravila i ako se odluči javiti mu bit će mu drago. 
  

Ključne riječi

Komentara 1

LI
liliZG
15:48 02.12.2019.

Jeje, baš će ti se javiti nakon ovoga.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije