Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 3
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Glumac

Stallone otkrio detalje sa snimanja Rockyja: 'Razbio me. Mislio sam da neću preživjeti, pričao sam s anđelima'

Sylvester Stallone
Foto: Caroline Seidel/DPA/Pixsell
1/6
11.11.2021.
u 20:15

Glumac je puna četiri dana proveo na intenzivnoj njezi prije nego što se vratio završne scene, među kojima je i ona u kojoj mu Drago zada snažan udarac u prsa, a kako bi proslavili godišnjicu filma, redateljska verzija filma danas će biti puštena u kina na jedan dan.

Glumci Sylvester Stallone (75) i Dolph Lundgrenom (64) bili su suparnici u četvrtom nastavku filma o Rockyju Balboi,  a nakon snimanja dramatičnih sportskih scena, Stallone  je bio uvjeren da neće preživjeti.

Iako je film prikazan još 1985. godine Stallone je tek sada otkrio nepoznate detalje sa snimanja u video pod nazivom 'The Making of Rocky vs Drago' koji je objavljen na njegovom YouTube kanalu.

-Prvo što smo snimili bio je moj i njegov ulazak, a potom je krenula tuča. Tijekom snimanja borbe zaradio sam ozbiljne ozlijede zbog kojih me ekipa hitno morala prevesti iz Kanade u Kaliforniju na odjel intenzivne njege- započeo je glumac.

-Razbio me, no u tom trenutku nisam ništa osjećao sve dok me kasnije te noći moje srce nije počelo bubriti. Krvni tlak mi je skočio na 260 i bio sam siguran da neću preživjeti, već sam razgovarao s anđelima. Iduće čega se sjećam je da sam bio na hitnom letu avionom koji nije smio letjeti visoko zbog mog tlaka, a ubrzo nakon moram se vratiti snimiti borbu.

Dodao je i kako je puna četiri dana proveo na intenzivnoj njezi prije nego što se vratio završne scene, među kojima je i ona u kojoj mu Drago zada snažan udarac u prsa, a kako bi proslavili godišnjicu filma, redateljska verzija filma danas će biti puštena u kina na jedan dan.

VIDEO Nakon voditeljskog gafa u emisiji "Dobro jutro, Hrvatska" HRT se ispričao gledateljima

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije