Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 1
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
OD PETKA

Šprajc najavio kako će u 'Stanju nacije' mlade podučavati seksu, otkrio i tko je učiteljica

Zoran Šprajc
Foto: Instagram/riley.loudermilk
1/7
29.11.2023.
u 15:30

- Mladima, ali i svim starima koji žele nadopuniti svoje znanje o toj tematici, osnove seksa približit će europska rekorderka u seksu Sweet Mery Marija Zadravec i njezin učenik Siniša, Asim Ugljen. Vidimo se na nastavi u petak!, poručio je Šprajc

Zoran Šprajc, urednik i voditelj RTL-ove emisije "Stanje nacije" na Isntagramu je objavio kako će u njegovoj emisiji u petak krenuti nova rubrika, u kojoj će gostovati Marija Zadravec, europska rekorderka u seksu. 

- Ondje gdje je zakazao hrvatski obrazovni sustav uskače ‘Stanje nacije‘: od ovog petka kreće zdravstveno - edukativni serijal o seksualnom obrazovanju mladih, rađen po državnom kurikulumu koji je u nastavnom programu izrazito zanemaren. Mladima, ali i svim starima koji žele nadopuniti svoje znanje o toj tematici, osnove seksa približit će europska rekorderka u seksu Sweet Mery Marija Zadravec i njezin učenik Siniša, Asim Ugljen. Vidimo se na nastavi u petak!, poručio je Šprajc.

Na drugoj fotografiji u objavi može se vidjeti isječak iz serijala na kojem su učiteljica Marija i učenik Siniša, kojeg glumi Asim. U pozadini na velikom ekranu je banana s navučenim kondomom.

VEZANI ČLANCI: 

Fotografiju s Marijom prije nekoliko dana objavio je i Asim Ugljen.

- Napokon! Nakon toliko godina neispunjene želje, napokon su prepoznali moj potencijal. Kolegica Zadravec i ja nakon snimanja. Bome me iscijedila. I neka je. Oduvijek sam htio snimati takav format i želja mi se ispunila. Bilo je zahtjevno, no zabavno, ali mislim da sam bio ok. Kolegica je zadovoljna i zadovoljena. A ja sam imao lude sreće da za partnericu dobijem Mariju Zadravec, poznatiju kao Mery Sweet, svjetsku prvakinju u sexu, našu najpoznatiju glumicu u filmovima za odrasle, te od sinoć i dobitnicu nagrade za najbolju porno artisticu u industriji.Uvijek sam imao najbolje partnerice. A sad sam opravdao i titulu s profila. Ne onu gusarskog kapetana. Stay tuned!, napisao je Ugljen.

Podsjetimo, Međimurka Marija u srpnju je objavila kako je postala europska prvakinja u seksu. 

-  Još jednom hvala svim ljudima koji su mi bili podrška te dali dovoljan broj glasova za pobjedu. Također, hvala svim medijima koji su popratili ovaj događaj, te veliko hvala Švedskoj Sex Federaciji na bogatoj nagradi. Hvala organizatoru Draganu Bratiću na povjerenju i danoj prilici za sudjelovanje u projektu, te još jedno hvala Žigi Sedevčiću i Dobroj Družbi iz Slovenije koji su me preporučili za ovaj projekt, napisala je Marija na društvenim mrežama.  Zadravec je rođena u Čakovcu, a živi i radi u Muenchenu. Za pobjedu je dobila pehar i nagradu od 995.000 eura. 

VIDEO: Stigle divne vijesti: Lana Jurčević postala majka 

Komentara 9

Avatar Stradun
Stradun
17:18 29.11.2023.

Priznajem, krivo sam procijenio. Mislio sam kako predmetna TV kuća niže ne može . Ali itekako može.

FR
frend1
17:21 29.11.2023.

Djeca su mu izrazito ponosna.

VK
vk52
18:38 29.11.2023.

Gospon sprajc ja bi vam preporucio da svoju kevu poducite o seksu, inace da je bila poducena nebi pasce rodila da truje okolis fuj.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije