Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 1
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Odvikavanje

Slavna manekenka: U tom trenutku znala sam da ću umrijeti ako nešto ne poduzmem

Foto: instagram
1/8
25.07.2023.
u 22:00

Cara Delevingne ispričala je u kojem je trenutku shvatila da njezin problem s alkoholom i zlouporabom supstanci štetno utječe na njezin život i njezine bližnje te je odlučila otići na odvikavanje

Supermodel Cara Delevingne otvoreno je u intervju za britansko izdanje magazina Elle ispričala o svojoj ovisnosti o alkoholu i u kojem je trenutku shvatila kako joj je potrebna pomoć, prenosi Page Six.  U intervjuu za Elle 30-godišnja manekenka je ispričala kako se osjeća sretno i zadovoljno i pričala je i o problemima sa zlouporabom supstanci, zbog čega se često u javnosti ponašala neobično i trenutak u kojem je osvijestila da ne može tako dalje je bio nakon što su u javnosti objavljene fotografije na kojima se čudno ponašala u zračnoj luci. 

- Nije bilo lako, ali nikada nije bilo trenutaka kada sam rekla kako rehabilitacija nije vrijedna toga. Vrijedilo je svake sekunde. Sada  sam stabilan. Smirenija sam. - priznala je Cara u razgovoru i dodala:

VEZANI ČLANCI

- Dugo sam skrivala istinu od ljudi kojima sam uzor i sada se napokon osjećam u potpunosti slobodna i svoja. U intervju koji je dala za Vogue u travnju je rekla da je uzimanjem opojnih sredstava imala osjećaj kako je nepobjediva sve do trenutka u kojem je njezino ponašanje postalo divlje i izazivalo je zabrinutost njezine okoline. 

- To je zastrašujuće za ljude oko tebe koji te vole. Mnogi su bili jako zabrinuti za mene što je razumljivo. S druge strane ovisnik, u ovom slučaju ja - nisam se baš brinula - priznala je iskreno.  Nakon što je vidjela svoje fotografije snimljene u zračnoj luci na kojima je izgledala izgubljeno i čudno, shvatila je kako se mora trgnuti. 

- U tom trenutku sam shvatila da ću umrijeti ako ne poduzmem nešto ili ću učiniti neku veliku glupost i zato sam odlučila potražiti stručnu pomoć - priznala je u razgovoru slavna manekenka. 

VIDEO Joško Lokas otkriva dobro čuvanu tajnu omiljenih kvizova ‘Potjera’ i ‘Superpotjera’

 

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije