Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 4
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
stiže prinova

Slavna holivudska glumica čeka prvo dijete, glasnogovornica potvrdila sretnu vijest!

Foto: profimedia
1/7
09.09.2021.
u 23:00

Glumica i direktor umjetničke galerije sudbonosno 'da' izrekli su prije dvije godine na  Rhode Islandu nakon tri godine veze.

Glumica Jennifer Lawrence (31) i njezin suprug Cooke Maroney (37) uskoro će po prvi puta postati roditelji. Zvijezda filma 'Igre gladi' trenutno je u drugom stanju, a sretnu vijest medijima je potvrdila njezina glasnogovornica. Trenutno nisu poznati nikakvi detalji o trudnoći kao ni spol djeteta koje Jennifer nosi. 

Inače, glumica i direktor umjetničke galerije sudbonosno 'da' izrekli su prije dvije godine na  Rhode Islandu nakon tri godine veze. S uzvanicima su slavili u luksuznoj vili, a sve do samog dana vjenčanja sve se držalo u strogoj tajnosti. Među 150 uzvanika bila su i neka poznata lica među kojima su  pjevačica Adele, komičarka Amy Schumer, reality zvijezda Kris Jenner i glumica Emma Stone, piše People koji je i donio informaciju o glumičinoj trudnoći. 

Podsjetimo, Lawrence je sve do nedavno snimala novi film za Netflix  "Don't look up". Iako je snimanje prolazilo odlično, posljednja nezgoda zabrinula je sve, a pogotovo glavnu glumicu. Naime, Lawrence je u veljači na snimanju ozlijedila glavu. Do ozljede je došlo u Massachusettsu i to zbog eksplozije stakla koja je izazvana za potrebe snimanja. Iako je eksplozija u zgradi bila planirana i kontrolirana, jedan je komadić stakla navodno pogodio Lawrence pokraj oka. Glumici su u pomoć odmah pristigli prolaznici i snimateljska ekipa te je snimanje odmah prekinuto. Na fotografijama do kojih su došli britanski mediji vidi se ozlijeđena glumica kako leži na zemlji držeći se za lice.

Foto: IPA/DPA/PIXSELL

"Staklo se i trebalo rasuti u toj sceni, ali ne ovoliko nekontrolirano da ozlijedi glumicu", rekao je izvor sa seta. Oskarovka u novoj Netflixovoj komediji glumi uz Leonarda DiCaprija, Arianu Grande, Meryl Streep, Chrisa Evansa, Cate Blanchett, Jonah Hill, Timothée Chalamet, Tylera Perryja i Matthewa Perryja. Ovo nije prva glumičina ozljeda na snimanju. Prije četiri godine na snimanju trilera "Majka" ozlijedila je dijafragmu od hiperventiliranja, a tijekom snimanja hit filma "Igre gladi: Plamen" 2013. godine, Lawrence je privremeno izgubila sluh ozljedom bubnjića.

VIDEO Pogledajte Večernjakovu desetku sa Zdenkom Kovačiček 

 

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije