Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 4
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
pravomoćna presuda

Rahimovski će nastupiti u Opatiji unatoč prijetnjama bivšoj supruzi, ali na Potjeru ne smije

Foto: Davor Puklavec/PIXSELL
1/6
11.02.2021.
u 09:32

Glazbenik je 30. listopada 2020. osuđen na osam mjeseci zatvora, no kazna je preinačena u uvjetnu u trajanju od dvije godine.

Samo dva dana dijeli nas od ovogodišnje Dore na kojoj će Hrvatska ponovno birati svog predstavnika na Eurosongu. Za odlazak u Rotterdam bori se 14 pjesama, a jednu od njih izvodi i Kristijan Rahimovski, sin frontmena Parnog valjka Akija Rahimovskog, koji će s Tonijem Cetinskim izvesti pjesmu 'Zapjevaj, sloboda je!'. No, uoči samog natjecanja u javnosti se otkrilo kako je Rahimovski mlađi na uvjetnoj kazni jer je prijetio bivšoj supruzi.

Glazbenik je 30. listopada 2020. osuđen na osam mjeseci zatvora, no kazna je preinačena u uvjetnu u trajanju od dvije godine. Žalbu glazbenika na presudu drugostupanjski Županijski sud u Slavonskom Brodu je odbio i ova presuda postala je pravomoćna 30. listopada prošle godine. Unatoč tome Kristijan će nastupiti na natjecanju koje bi ga moglo odvesti i do Eurosonga. S HRT-a nisu htjeli komentirati Kristijanov čin, kao ni činjenicu da će nastupiti na Dori, pišu 24 sata.

Foto: Ilustracija/Luka Stanzl/PIXSELL

Prema pravilniku Dore koji je glavni ravnatelj Kazimir Bačić donio lani u listopadu Rahimovski nije prekršio niti jedno pravilo jer tamo niti ne stoji da natjecatelj Dore mora imati potvrdu o nekažnjavanju za razliku od HRT-ova kviza 'Potjera' gdje je potvrda nužna. Mnoge je ovaj slučaj podsjetio i na onaj od prije 14 godina u koji je bio upleten Siniša Vuco. Njega je HRT tada diskvalificirao s  Dore zbog optužbi za obiteljsko nasilje.

Podsjetimo, 24 sata pišu da je Rahimovskog prijavila bivša supruga od koje se rastao prije četiri godine, a kako piše u presudi pjevač ju je nazvao i izgovorio sljedeće: Pobit ću cijelu tvoju familiju, sad sjedam u auto i doći ću u Novalju, zaklat ću te, neće ti pomoći ni sva policija svijeta. Njegova bivša u tom trenutku je bila u Novalji i odmah je otišla sve prijaviti na policiju jer se preplašila. Na sudu je pjevač rekao kako je bio ljut na bivšu suprugu i možda ju je uvrijedio ali tvrdio je kako joj nije prijetio.

- Molim vas, nemojte me zamarati s tim glupostima - rekao je Kristijan Rahimovski na upit 24 sata da komentira cijelu situaciju, a PR tim Tonija Cetinskog poručio je kako Tony nema nikakve veze s privatnim životom Rahimovskog.

03.11.2010., KD Vatroslav Lisinski, Zagreb - Odrzan humanitarni koncert Oda Zivotu u cast Luki Ritzu. Kristijan Rahimovski Photo: Borna Filic/PIXSELL
Foto: Borna Filic/PIXSELL

Ključne riječi

Komentara 2

Avatar Nomi
Nomi
10:06 11.02.2021.

Izjavio je na sudu da ju je možda uvrijedio riječima: "Pobit ću cijelu tvoju familiju, sad sjedam u auto i doći ću u Novalju, zaklat ću te, neće ti pomoći ni sva policija svijeta"? Možda uvrijedio???

ST
stopostohrvat.
10:24 11.02.2021.

E moj Zemo Rahimovski, izgleda da ce ostat suvog Ku...ca. Drkat ces ti izgleda od sad pocesto.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije