Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 98
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
oglasila se

Karmela podijelila veliku novost i otkrila što sada radi: 'Odlučila sam napraviti nešto dobro za sebe'

Foto: Igor Kralj/Pixsell
1/8
11.02.2021.
u 08:00

Naime, Karmela je otkrila kako je upisati intenzvni tečaj ruskog jezika, koji je započela učiti još 1987. u Moskvi.

Mnogima omiljena televizijska voditeljica i vrsna kuharica Karmela Vukov Colić, otkrila je čime se bavi kada ne radi za vrijeme pandemije koronavirusa.

Naime, Karmela je otkrila kako je upisati intenzivni tečaj ruskog jezika, koji je započela učiti još 1987. u Moskvi. Kazala je kako misli da je cjeloživotno učenje iznimno važno, te da sada svaki dan započinje jutarnjom kavom i pisanjem zadaće. Osim toga prati i trosatna predavanja, preko Zooma. 

Foto: reuters

"Držim da je cjeloživotno učenje iznimno važno. Širi nam vidike, obogaćuje nas novim znanjima i vještinama, drži mozak “na radnoj temperaturi”... Ruski sam učila davno, 1987., u Moskvi, i u godinama koje su uslijedile nisam ga puno govorila. Malo čitala, malo slušala divnu rusku glazbu, malo uživala u ruskim specijalitetima... ali slabo govorila. Ovo nenormalno “novo normalno” odlučila sam okrenuti u svoju korist i napraviti nešto dobro za sebe. Nizu stvari kojih sam se prihvatila zahvaljujući višku slobodnog vremena pridodajem intenzivni tečaj ruskog jezika!  Pa mi dan započinje s jutarnjom kavom i pisanjem zadaće (vidi fotku), a završava trosatnim zoom predavanjima. I baš sam zadovoljna!!!" 

Karmela je na HRT-u provela čak 30 godina, no prije dvije godine odlučila je dati otkaz. 

"Prije pune dvije godine ispraznila sam ladice, ugasila svjetlo i otišla. U te dvije godine nijednom nisam pomislila da sam trebala drukčije. Naprotiv, otvarale su mi se neslućene prilike, radila sam stvari koje nikad ne bih pomislila da će mi se pružiti... Napredovala sam, naučila puno i baš sam silno zadovoljna i sretna u te protekle dvije godine. Što se HRT-a tiče, gledam ga tu i tamo, mrvicu manje nego prosječan gledatelj. Ali ima tamo ljudi koje volim i koji su mi važni. I s radošću pratim kad naprave neku stvarno super stvar!" rekla nam je Karmela krajem prošle godine. 

 

Ključne riječi

Komentara 1

Avatar Europsko-Balkanska Ljubav
Europsko-Balkanska Ljubav
08:07 11.02.2021.

Karmela podijelila veliku novost i otkrila što sada radi: 'Odlučila sam napraviti nešto dobro za sebe i poput prave hrvatice Severine u duhu bratstva i jedinstva potražiti kvalitetnog ulagača i muškardina u Beogradu'

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije