Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 8
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
U šoku je

Severina se rasplakala, prijatelji joj priredili iznenađenje za rođendan

Foto: Instagram
1/3
22.04.2018.
u 15:18

Pjevačica je jučer napunila 46. godina, a zbog koncerta u Frankfurtu rođendan jučer nije mogla slaviti s dragim ljudima, pa su se njeni prijatelji potrudili i došli k njoj u Frankfurt.

Severina je jučer napunila 46. rođendan, a zbog koncerta u Frankfurtu nije jučer mogla slaviti s dragim joj ljudima.

No, njeni najbolji prijatelji  odlučili su je iznenaditi i 'zaskočiti' u Frankfurtu. Dok je pjevačica uživala u ručku sa suprugom Igorom Kojićem na terasu restorana ušetali su  njeni prijatelji, a Severina je ostala u šoku kad ih je ugledala.

 

 

- Pa šta vi radite ovdje? Ma, niste normalni - rekla je Severina grleći dragog prijatelja. Ovo iznenađenje izmamilo joj je i suze. 

- Hvala svima na prekrasnim čestitkama. Grlim vas kao njega i nju koji su me iznenadili u Frankfurtu... Život je čudo, hvala majko što me rodi - napisala je Severina uz snimku ovog lijepog rođendanskog iznenađenja. 

1/10

Komentara 13

Avatar mileudarcina 1
mileudarcina 1
16:05 22.04.2018.

Biće moj imenjak mile donio tortu zato se i rasplakala, uspomene su to nemoš ti to baš tako zaboravit.

Avatar Ashley
Ashley
16:19 22.04.2018.

Grozna glumica i jos gora pjevacica. Moral = 0.

SB
sbb
16:53 22.04.2018.

tortu sa "bananom"?

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije