Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 78
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
otkrio razlog

Ribafish se javio iz bolnice: 'Nećemo se viđati nekih mjesec dana'

Foto: instagram
1/9
22.02.2021.
u 08:30

Napisao je kako stanje njie ozbiljno te da je zbog sličnog problema već bio u bolnici i prošle godine.

Domagoj Jakopović Ribafish, kojeg gledamo u RTL-ovu showu 'Tri, dva, jedan – kuhaj!' u ulozi voditelja, objavio je kako je završio u bolnici. Napisao je kako stanje njie ozbiljno te da je zbog sličnog problema već bio u bolnici i prošle godine.  

"Gospođica 2021. je nastavila gdje je stala ona stara, pa sam eto neko vrijeme proveo u bolnici", napisao je Ribafish. Otkrio je isto tako da je u bolnici bio zbog preponske kile. 

Foto: reuters

"Puno hvala divnom timu doktora i nasmijanim sestrama koji su me istrpili i poslali doma na oporavak. Mogli su mi doduše i plavu braunilu dat, al kaj sad... Kako je riječ o preponskoj kili, jedna kila više manje, tako se nećemo viđati nekih mjesec dana, a nakon toga ćemo se po onoj staroj 'Bruha i igara', savršeno pripremiti za novu etapu projekta #rokotok" napisao je i dodao:

"Ljubi vas Riba, nije od brutalnog seksa nego od prejakih treninga, fala..." zaključio je Jakopović objavu našalivši se.

Ljetos nam je u intervjuu otkrio da je završio na štakama. 

– Kako sam dobio par kila tijekom karantene, krenuo sam u teretanu te se prilikom zagrijavanja ozlijedio. Parcijalna ruptura mišića u listu, odvratna bol i potpuna nemogućnost ičega, poput slatke vjeverice od 100 kila. Morao sam mirovati tri tjedna. Najviše je stradala moja djevojka Kasandra koja je sama morala šetati psa, kuhati i pospremati – kazao je Domagoj. 

Komentara 1

RA
RACMAN
11:38 22.02.2021.

Želim brzi oporavak, pozdrav.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije