Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 182
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
druga osoba

Sjećate li se nje? Nije uspjela zadržati 'Savršenog', a na novim fotkama je neprepoznatljiva

Foto: RTL
1/7
21.02.2021.
u 19:15

Nuša na fotkama ima jaku šminku, kosa joj je kovrčava te izgleda potpuno drukčije nego što je izgledala kada se gotovo svakodnevno pojavljivala na televiziji.

Pobjednica druge sezone Gospodina Savršenog Nuša Rojs podijelila je na Instagramu nekoliko fotografija na kojima je neprepoznatljiva. Fotke su snimljene nakon serije fotografija na kojima je bila u donjem rublju te koja je podigla mnogo prašine. 

Nuša na fotkama ima jaku šminku, kosa joj je kovrčava te izgleda potpuno drukčije nego što je izgledala kada se gotovo svakodnevno pojavljivala na televiziji.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Nuša Rojs (@nusarojs)

 

Rojs je na Instagramu nakon showa objavila kako njezina ljubav s Mijom Matićem nije imala sretan nastavak nakon showa "Gospodin Savršeni", u kojem se ovaj par zaljubio.
Detalje prekida Nuša i Mijo otkrili su voditeljici Antoniji Blaće u RTL-ovoj emisiji Exkluziv. Mijo je rekao kako mu se zbog sudjelovanja u showu sve preko noći promijenilo i svi su ga počeli prepoznavati. 

– I muškarci se žele slikati sa mnom za svoje prijateljice i djevojke – otkrio je Antoniji i dodao kako je Nuša napisala novu pjesmu koju je posvetila njemu. Kazao je i kako je to dvosjekli mač, a ubrzo je slovenska pjevačica Antoniji ispričala svoju verziju njihove ljubavne priče. Na početku je sve bilo idilično i Nuša nije mislila da će stvari biti tako savršene. Dolazila je Miji u posjet u Zagreb i on ju je upoznao sa svojim prijateljima. Nuša je razmišljala o prihvaćanju jedne poslovne ponude u Zagrebu i u tom trenutku odnos s Mijom se promijenio.

– Kao da se prestrašio, odjednom mi nije više pisao poruke svaki dan i onda se javio i kazao kako je bolje da se ne viđamo više i da ne želi da budem povrijeđena – rekla je Nuša. 

Poslije tog otkrića, Mijin Instagram profil postao je pravo bojno polje kritičara među kojima su najglasniji oni koji smatraju da nije postupio ispravno ni fer, no sad je ta drama već iza njih. 

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije