Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 1
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Priznanje za rad

R. De Niro primit će nagradu za životno djelo na Zlatnom globusu

robert
Pixsell
10.11.2010.
u 13:25

U više od 50 godina na filmskoj sceni De Niro je snimio više od 70 filmova. Poznat je po utjelovljenjima gangstera poput onog u filmu “Kum”, ili frajera poput boksača u “Razjarenom biku” iz 1980. za koji je dobio Oscara

Glumac Robert De Niro dobit će nagradu za životno djelo. Takozvana nagrada Cecile B. DeMille bit će mu uručena 16. siječnja iduće godine na američkoj manifestaciji Zlatni globus.

U više od 50 godina na filmskoj sceni De Niro je snimio više od 70 filmova. Poznat je po utjelovljenjima gangstera poput onog u filmu “Kum”, ili frajera poput boksača u “Razjarenom biku” iz 1980. za koji je dobio Oscara.

U mirovinu ne planira, potvrdio je prošli tjedan na Tribeca festivalu:

– Oduvijek biram filmove koji u meni izazivaju osjetilnu reakciju. A to ću raditi i ubuduće i to je ključ uspjeha!

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije