Naslovnica Showbiz Clubbing

Prvi put u Hrvatskoj: Kreće talent show u popularnom kafiću!

U ugodnom ambijentu i umjetnički uređenom prostoru, organizatori svim natjecateljima i posjetiteljima jamče dobru zabavu i puno iznenađenja, što ovaj talent show čini drugačijim pa se tako može reći da je ovo prvi event takve vrste u Hrvatskoj.
08. studenoga 2017. u 14:10 1 komentara 2228 prikaza
Kak se šika
Foto: Happy Hipster
Pogledajte galeriju 1/6

Imaš skriveni talent? Po nečemu si poseban? Imaš bend? Pjevaš pod tušem? Izvodiš trikove na sestrinom rođendanu? Dobro slikaš ili pišeš poeziju? Ljudi umiru od smijeha kad pričaš viceve? Onda je ovo idealna prilika za tebe!

Anja Bijelić ANJA BIJELIĆ Zgodna plesačica iz Supertalenta prava je zvijezda Instagrama

Popularna zagrebačka kavana „Kak se šika“ daje ti priliku da tvoj talent napokon ugleda svjetlo dana! Sve ono što ste do sada gledali na televiziji, ovoga puta možete doživjeti u intimnijoj atmosferi. U ugodnom ambijentu i umjetnički uređenom prostoru, organizatori svim natjecateljima i posjetiteljima jamče dobru zabavu i puno iznenađenja, što ovaj talent show čini drugačijim pa se tako može reći da je ovo prvi event takve vrste u Hrvatskoj.

Ako ste se pronašli u ovome i sve vam zvuči zanimljivo, snimite kratki video svog talenta u trajanju do 1 min (možeš i mobitelom), zajedno s kratkim tekstom o sebi.

 

Najbolje i najoriginalnije kandidate odabrat će stručni žiri, nakon čega oni ulaze u eliminacijski krug natjecanja.

Nastupi UŽIVO počet će 25. studenog u kavani „Kak se šika“, održavat će se na tjednoj bazi, a trajat će sve dok se u finalnoj večeri ne izaberu najbolji od najboljih. Cijeli program bit će i medijski pokriven.

Organizatori ovog natjecanja za sve pripremaju i velika iznenađenja! Žiriju će se od polufinalnih večeri pridružiti poznate javne osobe.

Prijave su otvorene od 9. studenog do 16.studenog, a prijaviti se možeš na e-mail talent@kaksesika.com ili putem WhatsApp-a na broj 091-5884-421. Detaljnije informacije, više o prijavama, propozicijama natjecanja, vrijednim nagradama i zanimljivostima pročitajte na Facebook stranici „Kak se šika“

Stručni žiri će najboljima dodijeliti vrijedne nagrade! Lajkajte, šerajte i prijavite se! Zabava uskoro počinje.

Sarah i Shomy SEXY TRAG Pogledajte kako Sarah iz Supertalenta twerka u novom Shomyjevom spotu Doroteja Vinković SUPERTALENT Talentirana pjevačica prošla je kroz pakao: 'To što se meni dešavalo ne želim nikome' Supertalent Poruka gledatelja žiriju: Show je supertalent, a ne supersažaljenje
 
Sezona skijanja
Sezona skijanja
Kada se putovanje pretvori u noćnu moru

A1 izdvaja za Vas

  • Istok_stajanje:

    kako besplatno imati živu muziku u kafiću... na stari dobri poznati hrvatski način... lijepa poruka ostalim ugostiteljima koji uredno plaćaju glazbeni program...