Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 4
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
SEXY TRAG

Pogledajte kako Sarah iz Supertalenta twerka u novom Shomyjevom spotu

Sarah i Shomy
Foto: Promo
1/6
02.11.2017.
u 19:48

Ovo je Shomyjev osmi spot, a zahvaljujući prijateljima u Vijetnamu, namjerava i pohod na azijsko tržište.

Twerkerica Sarah Seifert nakon nastupa u Supertalentu koji je podijelio javnost snimila je i prvi video spot. Svoje umijeće Sarah pokazuje u spotu za pjesmu "Sexy trag" repera Miše Matiješevića Shomyja. Inače, ovo je Shomyjev osmi spot, a zahvaljujući prijateljima u Vijetnamu, namjerava i pohod na azijsko tržište.

- Ovo je ples koji je lako uočiti u Vukovaru. Ovo je malen grad i ljudi ponekad znaju gledati krivo na ovaj ples, ali ja se osjećam ponosno. Malo je ovoga u Hrvatskoj, a kamoli u Vukovaru. Lijepo je biti drugačiji. Iskreno, u početku je ovaj ples Vukovarcima bio malo šok, ali sada me sve više podržavaju. Ja svojim plesom pokazujem ženstvenost. Predrasude uglavnom imaju djevojke koje su ljubomorne ili dečki koji vas ne mogu imati - kazala je Sarah nedavno za Dnevnik.hr.

Komentara 3

RO
rokoxy1
15:42 03.11.2017.

S... imas moju Podrsku.

DU
Duslikr
22:55 18.11.2017.

Buraz ti si faca, imas pistolj . Desmozgens

13
134
01:35 03.11.2017.

Koga briga za nju?!

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije