Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 3
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
SUPERTALENT

Talentirana pjevačica prošla je kroz pakao: 'To što se meni dešavalo ne želim nikome'

Doroteja Vinković
Foto: Nova TV
1/4
31.10.2017.
u 16:43

Glazba mi je pomogla na puno načina jer je glazba sama po sebi neki oblik terapije i način na koji se izražavam. U takvim trenucima bilo kakva šansa za izražavanje dobro je došla - rekla je Doroteja

Jedna od najboljih natjecateljica u posljednjoj emisiji Supertalenta bila je mlada 16-godišnja Doroteja Vinković iz Daruvara, koju je oduševljena publika ispratila na nogama dok je pjevala, ali i svirala na klarinetu pjesmu "Zombie" od Cranberriesa. Simpatična Doroteja bila je vidno dirnuta, a u razgovoru za Dnevnik.hr rekla je kako joj je često bilo teško u životu, budući da je bila žrtva vršnjačkog nasilja.

- To što se meni dešavalo u osnovnoj školi stvarno ne želim da se ikom ikada dogodi u životu jer posljedice toga svakako postoje. Dan danas mi je teško biti u društvu, ali uz pomoć glazbe i glazbene škole toga se polako, ali sigurno rješavam. Glazba mi je pomogla na puno načina jer je glazba sama po sebi neki oblik terapije i način na koji se izražavam. U takvim trenucima bilo kakva šansa za izražavanje dobro je došla - rekla je Doroteja, koja je počela pjevati od malih nogu, budući da su je roditelji odgajali uz glazbu. Nakon teškog djetinjstva stanje je sad bolje.

- Prijatelji su me zvali plačući i govorili mi da sam predobro odradila svoj nastup i da moram ići dalje da se kroz još pjesama izrazim, ali i da izrazim svoje mišljenje o tome kako bi svi trebali biti jednaki, a ne diskriminirani - rekla je Doroteja kojoj je velika želja upisati Muzičku akademiju u Zagrebu.

Inače, talentirana pjevačica ima i svoju pjesmu "Proljetne kiše", s kojom je pobijedila na Darfestu, te nastupila na Marko Polo festu.

Komentara 11

DU
Deleted user
21:13 31.10.2017.

Djevojčica je prošla tipično vršnjačko zlostavljanje,zlostavljala su je djeca koja sjede u prvim klupama na vjeronauku i na nedjeljnoj misi su ministranti kod svećenika.Tipično katolički odgojena mrzi sve što nije kao mi katolici.Samo naprijed dijete ostvari svoje snove ne daj da te kroz život koče katolici talibani.

Avatar james007
james007
19:42 31.10.2017.

absolutno nealentirana, ni štapom nebi dirnuo

IZ
izaosamgora
19:12 31.10.2017.

Ima 16 godina i prošla je kroz pakao. Dječje zadirkivanje se kod novinara VL naziva pakao. Aj dobro.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije