Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 2
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Stand up

Prosti Faktori: Kako petak 13. okrenuti na smijeh - stand up je odgovor

Marko Dejanović stand up show
Foto: Željko Lukunić/PIXSELL
1/2
11.04.2018.
u 13:38

U kasnom terminu u Studiju Smijeha od 22.30 sati Marko Dejanović će nasmijavati publiku svojom stand up predstavom Prosti Faktori.

Petak 13, dan nesreće, u njegovim zadnjim satima u dan smijeha preokrenuti će Marko Dejanović, komičar zagrebačkog comedy kluba Studio Smijeha. Naime, u kasnom, “late night” terminu od 22.30 sati Marko će nasmijavati publiku svojom stand up predstavom Prosti Faktori.

Ova predstava dosada je uvijek u potpunosti punila kapacitet kluba, usprkos tome što sam komičar naglašava kako mu humor nije za svakoga. Čak što više, upozorava se da je riječ o kontroverznom sadržaju, diranju tabu tema i potpunom manjku autocenzure.
U petak od 22.30 sati saznati ćete odgovore na pitanja poput: Zašto je opasno imati erekciju tijekom rolanja? Što znači biti atipični homofob? Kojom to rečenicom žene ubiju svu nadu u svom muškarcu? Kako efikasno opsovati nekome majku u današnje vrijeme? Po kojim političarima nazvati svoj penis i zašto? Kako su teretane društveno angažirane? Zašto je debelim ženama lakše? Kako je Isus tijekom propovijedi na Gori riješio problem akustike? Kako fizički kazniti pedera mazohistu? I druga…

Marko Dejanović (35) je novinar i nagrađivani pisac koji se stand up komedijom bavi tri i pol godine. Prosti Faktori je njegova prva samostalna predstava. Pred publiku ‘istresa’ svoj pretjerano analitični, pretjerano seksualizirani i često šokantni mozak. Na pitanje zašto to radi, odgovara ‘zbog straha’.

- Svojim strahovima se treba narugati, kao i strahovima društva u obliku tabu tema ili malograđanskog puritanstva.- kaže. Nadalje, o njemu se može reći da je po rođenju Bosanac, po mjestu stanovanja Zagrepčanin, po uvjerenju izbjeglica. Marko je anacionalan, ateist i antifašist. I apsolutna budala, rekli bi neki. Ne bi rekli sasvim krivo.

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije