Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 3
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Studio Smijeha

Prosti Faktori - Marko Dejanović stand up show

Marko Dejanović stand up show
Foto: Željko Lukunić/PIXSELL
04.12.2017.
u 12:42

Vrijeme je za treću izvedbu stand up showa #ProstiFaktori. Predstava počinje u petak 8. prosinca u 20.30 sati u comedy clubu Studio Smijeha (Hebrangova 10, Zagreb).

Obzirom da su se za prve dvije izvedbe tražile 'karta više', vjerujem da ćemo nastaviti u ugodno popunjenom tonu. Ako mislite da bi u prazničnom 12. mjesecu bilo neprikladno doći na jedan bogohulan show poput ovoga, na jedan #BalNevjernika, u pravu ste. Ako baš zato želite prisustvovati, nabavite ulaznice na vrijeme. 

PROSTI FAKTORI: 
Ovo je show koji nikoga ne ostavlja ravnodušnim. Misli koje se u njemu izgovaraju mnoge su nasmijale, ali su nekima i povrijedile osjećaje ćudoređa. Ima tu svega. Ima raznih prostota. Svašta se rastavlja. Na proste faktore. 
Saznat ćete odgovore na pitanja poput: Zašto je opasno imati erekciju tijekom rolanja? Što znači biti atipični homofob? Kojom to rečenicom žene ubiju svu nadu u svom muškarcu? Kako efikasno opsovati nekome majku u današnje vrijeme? Po kojim političarima nazvati svoj penis i zašto? Kako su teretane društveno angažirane? Zašto je debelim ženama lakše? Kako je Isus tijekom propovijedi na Gori riješio problem akustike? Kako fizički kazniti pedera mazohistu? 
I druga… 

O KOMIČARU: 
Marko Dejanović, često oslovljavan i kao Panda ili NapušenaPanda, u prvom solo showu pred publiku istresa svoj pretjerano analitični, pretjerano seksualizirani i često šokantni mozak. Na pitanje zašto to radi, odgovara ‘zbog straha’. 
‘Svojim strahovima se treba narugati, kao i strahovima društva u obliku tabu tema ili malograđanskog puritanstva.’ 
Nadalje, što se tiče komičara, o njemu se može reći da je po rođenju Bosanac, po mjestu stanovanja Zagrepčanin, po uvjerenju izbjeglica. Marko je anacionalan, ateist i antifašist. I apsolutna budala, rekli bi neki. Ne bi rekli sasvim krivo. 
Više

BITNE INFORMACIJE: 
Cijena ulaznice je 40 kuna. 
Kupiti se mogu online i na blagajni Studio Smijeha svaki dan kad ima predstave od 19 do 21 sat. Osim ponedjeljkom. 
Rezervacije vrijede do 20 sati na dan predstave, a rezervirati se može kroz web formu ili na e-mail ulaznice@studiosmijeha.hr ili broj 095 510 3129 (od 14-21h ).

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije