Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 148
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Ruža kroz povijest

Prljavci se 1999. s četvrtom Ružom izjednačili s Oliverom Mlakarom

ARHIVA - Grupa TBF osvojila 5 Porina 2005. godine
Robert Anic/PIXSELL
26.02.2024.
u 09:08

Čitatelji Večernjaka te su godine malo drukčije preraspodijelili Ruže. Nakon što je publici omiljeni Oliver Mlakar dobio prve četiri, peta je otišla u ruke njegova mlađeg kolege Joška Lokasa, za najbolje TV lice

Za razliku od iznadprosječno toplog vremena za ovo doba godine kakvo nas sada prati, kad se 22. veljače 1999. godine dodjeljivala peta Večernjakova ruža padao je snijeg, zbog čega je svečanost u zagrebačkom kazalištu Kerempuh kasnila desetak minuta. No vremenske prilike nisu poremetile planove nikome od uzvanika da tu večer uživaju u programu koji su vodili Tarik Filipović i Rene Bitorajac.

Čitatelji Večernjaka te su godine malo drukčije preraspodijelili Ruže. Nakon što je publici omiljeni Oliver Mlakar dobio prve četiri, peta je otišla u ruke njegova mlađeg kolege Joška Lokasa, za najbolje TV lice. Smjena na vrhu dogodila se i među damama s televizijskih ekrana – niz Daniele Trbović s tri osvojene Ruže prekinula je Nensi Brlek (što je bila i prva nagrada dodijeljena nekome iz Dnevnika). Uz Lokasa i Brlek, Ružu koja se dodjeljivala za 1998. godinu prvi su put slavili i glumica Bojana Gregorić, estradnjaci Daniela Martinović, Dražen Zečić i tamburaški sastav Baruni te radijska voditeljica Sonja Šarunić. No ništa manje od njih nisu bili oduševljeni ni iskusni slavljenici – radijski voditelj Trpimir Vicković Vicko, kojemu je to bila druga Ruža, kao i glumcu Goranu Višnjiću. A s osvojenom četvrtom Večernjakovom ružom, Prljavo kazalište po broju nagrada izjednačilo se s Oliverom Mlakarom.

VIDEO Sudar tramvaja u Zagrebu, jedan izletio iz tračnica: 'Koja katastrofa, jedva se mičemo u koloni'

 

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije