Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 2
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Nije dobro za njega

Priznanje slavnog glumca: Na terapiji sam godinu dana, imam neke nezdrave navike koje moram mijenjati

Foto: Slavko Midžor/Pixsell
1/8
03.10.2023.
u 07:00

Glumac Idris Elba kaže kako je veliki radoholičar te se bolje osjeća dok radi nego dok doma sjedi na kauču, ali svjestan je kako ova crta nije dobra te mora pronaći balans

Britanski glumac Idris Elba (51) priznao je da je prije godinu dana počeo posjećivati terapeuta jer je 'apsolutni radoholičar'. Daily Mail piše kako glumac, iako ne želi smanjiti posao, prepoznaje 'nezdrave navike' koje bi želio promijeniti. Elba je objasnio kako mu je raditi 10 dana bez prekida na napornom filmskom setu 'opuštajuće' nego sjediti doma na kauču sa svojom obitelji. Glumac je gostovao u podcastu Changes i kazao je kako je problem u tome što ga filmska industrija neprestano zatrpava poslom jer je poznat kao radoholičar.

- Na terapiji sam već oko godinu dana. To je dosta dugo. Otkako idem na terapiju puno razmišljam o promjeni. Imam neke nezdrave navike koje su se stvorile i to moram mijenjati. Apsolutni sam radoholičar, a to općenito nije dobro za život - rekao je glumac i dodao: - Ništa što je previše ekstremno nije dobro, sve treba balansirati, ali stvar je u tome da stvari koje me opuštaju na kraju budu vezane upravo za posao. Dakle, moram pronaći zadovoljstvo i sreću i u onim stvarima koje nisu vezane za posao. 

Elba je od 2019. godine u braku s trećom suprugom, kanadskom manekenkom Sabrinom Dhowre, a iz prijašnjih veza ima 31-godišnjeg sina čije ime nikada nije otkrio te ima i kćer Isan te sina Winstona. Nakon pojavljivanja u TV serijama 1990-ih, Elba se proslavio utjelovljujući gangstera Stringera Bella u hit seriji "Žica" te je kasnije popularnost dodatno zapečatio ulogom u seriji "Luther". U njegovom životopisu također su i uloge u filmovima uključujući Rock‘n Roll”, „Pacific Rim”, „Molly‘s Game” i brojnim drugima, a jedno vrijeme se pisalo kako je on i sljedeći James Bond.

VIDEO Parni valjak s novim pjevačem prvi put nastupa u Zagrebu: 'Uvjeren sam da nas Aki odobrava s neba'

 

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije