Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 66
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Kristina Milković Čilić

Predivna supruga Marina Čilića otkriva kakav je tenisač kao roditelj, a otkrila i što radi u pauzi od treninga

Marin Čilić prošetao je Korčulom u društvu supruge Kristine
Foto: Davor Puklavec/PIXSELL
1/9
05.08.2023.
u 16:56

Supruga tenisača Marina Čilića otkrila je kakav je naš proslavljeni tenisač otac i kako se slažu njihovi sinovi Baldo i Vito

Kristina Milković Čilić (29), supruga tenisača Marina Čilića s kojim je zajedno od svoje 19 godina, navikla je da se iz mjeseca u mjesec sele iz grada u grad ovisno o turnirima koje njezin suprug igra. Ona i njihovi sinovi Baldo i Vito uvijek ga prate, a kada je Marin slobodan baza im je Monte Carlo ili Zagreb. 

-  Na putovanjima mlađi sin Vito spava sa mnom u sobi, a stariji s Marinom i tako se selimo iz države u državu, iz hotela u hotel. Još nemamo viziju gdje ćemo živjeti kada Marin završi karijeru, važno je samo da smo na okupu. Marin je jako angažiran oko djece, radi sve što i ja. Uživam dok ga gledam s djecom, kako se igra i razgovara s njima. Jako sam ponosna na njega, zaista se trudi biti najbolji tata, znam da mu nije lako. U pauzama od treninga čita literaturu o roditeljstvu. Kako među Baldom i Vitom nije velika razlika, sve vole raditi skupa, a kada se ujutro probude, obvezno se prvo zagrle i poljube - ispričala je Kristina u intervju koji je dala za Gloriju.

VEZANI ČLANCI

 

U srpnju je Kristina bila dosta angažirana oko trećeg izdanje humanitarno-sportskog projekta Gem Set Hrvatska u organizaciji Zaklade Marin Čilić koje se održao u Zadru 16. i 17. srpnja. Svog supruga je upoznala dok je u Zagrebu studirala 
psihologiju na Filozofskom fakultetu i politologiju na Fakultetu političkih znanosti. Svoju ljubav su okrunili brakom 2018. godine u Dubrovniku.

 - Dosta je teško, tenis je dosta specifičan sport jer njihova sezona traje jako dugo, u biti cijelu godinu, imaju odmor tek krajem godine kojeg opet koriste uglavnom za pripreme, ali opet je druga specifičnost i teškoća kad imate obitelj. On nastupa u cijelom svijetu, nema neku bazu nego je praktički po cijelom svijetu. Ja sam sretna što su prošle godine djeca bila zdrava i dobro tako da smo s njim dosta putovali, njemu je lakše kad smo uz njega na turnirima, a nama je dobro da malo promijenimo okruženje. Nije lako, ali treba izvući najbolje iz toga, sreća u nesreći je da ta karijera ne traje toliko dugo pa se za sve ima vremena - rekla je Kristina ove godine u intervju za Story. Prvog sina Baldu dobili su u veljači 2020. godine, a u rujnu 2021. rodila Kristina je rodila i drugog sina Vitu.

VIDEO Joško Lokas o neuspjehu emisije Marka Tolje: Mislim da je to i prije bilo osuđeno na propast

 

Komentara 1

AL
alphastrike
19:08 05.08.2023.

on je ionako izjavio prije par godina da jedva čeka ispast sa turnira da se vrati obitelji

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije