Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 8
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
'gotovo katastrofalna potjera'

Policija se oglasila nakon bizarne jurnjave paparazza na Meghan i Harryja, otkrili su detalje

Foto: profimedia
1/9
17.05.2023.
u 19:28

Incident se dogodio nakon što su Meghan i Harry u utorak prisustvovali dodjeli nagrada u New Yorku

Princ Harry i Meghan Markle umiješani su u 'gotovo katastrofalnu potjeru automobilima' u SAD-u u New Yorku, rekao je njihov glasnogovornik novinskoj agenciji Reuters, objavili su svi britanski mediji. Po riječima glasnogovornika, par su automobilima jurili paparazzi. 

BBC sada javlja kako su stupili u kontakt s njujorškom policijom koja je potvrdila kako nije bilo ozlijeđenih. 

- Policijski odjel New York Cityja pomogao je privatnom timu osiguranja koji štiti vojvodu i vojvotkinju od Sussexa. Brojni fotografi njihov su transport automobilom učinili izazovnim, ali vojvoda i vojvotkinja od Sussexa stigli su na svoje odredište i nije bilo prijavljenih sudara, poziva, ozljeda ili uhićenja - rekli su u priopćenju. 

Dodali su da prisutnost policajaca nije zaustavila potjeru. Gradonačelnik New Yorka, Eric Adams rekao je da su dva policajca 'mogla biti ozlijeđena' i da bi 'bilo užasno izgubiti nedužnog prolaznika tijekom ovakve potjere'.

Paparazzi su navodno vozili nesmotreno, uključujući prolazak kroz crveno svjetlo, vožnju pločnikom, blokiranje i vožnju unatrag jednosmjernom ulicom.

VEZANI ČLANCI:

- Ova nemilosrdna potjera koja je trajala preko dva sata, rezultirala je zamalo višestrukim sudarima u kojima su sudjelovali drugi vozači na cesti, pješaci i dva službenika njujorške policije - rekao je njihov glasnogovornik.

Incident se dogodio nakon što su Meghan i Harry u utorak prisustvovali dodjeli nagrada u New Yorku, njihovom prvom pojavljivanju u javnosti nakon krunidbe kralja.

Harry je odletio u London na ceremoniju krunidbe, ali je uhvatio let za Los Angeles nekoliko sati kasnije kako bi mogao biti na četvrtom rođendanu svog sina Archieja. Vojvotkinja od Sussexa primila je nagradu Woman of Vision na svečanosti u New Yorku,  jer je potaknula žene da se bore za jednakost dok je primala nagradu na godišnjoj gala svečanosti Ms. Foundation for Women.

- Nikada nije kasno za početak, rekla je na događaju u New Yorku. "Možete biti vizionar vlastitog života... Ima još toliko posla za napraviti - rekla je tada Meghan. 

VIDEO U povjerenju s Nevenom Ciganovićem

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije