Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 126
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
javio se i urednik emisije

Gledatelji primijetili veliku pogrešku HRT-a u 'Potjeri': 'Neko se zaigrao u montaži'

Potjera
Foto: HRT/Screenshot
1/9
17.05.2023.
u 19:11

Voditelj Joško Lokas natjecatelja je usmjerio k lovcu i igri na ploči, a potom se ponovno mogao vidjeti dio u kojem ga Joško pita da otkrije još nekoliko detalja o sebi te da otkrije koga će pozdraviti. Radi se o greški u montaži koja se može dogoditi.

U večerašnjem izdanju popularnog kviza 'Potjera' još je jedna ekipa pokušala osvojiti novac svojim znanjem te pobjeći lovcu Mladenu Vukorepi. No, ono što je privuklo pozornost gledatelja jest jedna greška u programu. Naime, treći natjecatelj iz ekipe, Vladimir u svojoj je prvoj brzopoteznoj minuti osvojio iznos od 3500 eura, a potom, umjesto da se prikaže dio u kojem bira iznos za koji će igrati na ploči Potjere te se suočava s lovcem, ponovila se njegova brzopotezna minuta.

Voditelj Joško Lokas usmjerio ga je k lovcu, a potom se ponovno mogao vidjeti dio u kojem ga Joško pita da otkrije još nekoliko detalja o sebi te da otkrije koga će pozdraviti. Radi se o greški u montaži koja se može dogoditi. Naime, tehničke pogreške ni poteškoće nisu rijetkost u televizijskim emisijama, a na njih je najvažnije brzo reagirati. O ovoj greški upitali smo i urednika emisije Potjera Igora Grkovića koji je kratko istaknuo da se greške događaju te da će ju prepraviti prije emitiranje reprize kviza.

Dodajmo da su ovu grešku primijetili i gledatelji koji su na portalu Forum.hr odmah reagirali. „Op, op, idemo ispočetka u minutu“, „Vladimir 2. put“, Neko se zaigrao u montaži“, „Bome jedna od većih grešaka, ne sjećam se kad sam ovo vidio“, pisali su, a neki su se i našalili.

„Sada ima ukupno 7000 eura“,  glasio je jedan šaljivi komentar.

VEZANI ČLANCI:

Inače, popularna emisija emitira se svakog dana, a u svakoj emisiji sudjeluju četiri kandidata koji se ne poznaju, no nastupaju kao ekipa. Cilj im je pobjeći lovcu kako bi osvojili novac. Poznati lovci u ovoj emisiji su: Krešimir Međeral Sučević, Dean Kotiga, Morana Zibar i Mladen Vukorepa, a emisiju vodi Joško Lokas. 

Natjecatelji u emisiji prvo imaju jednu brzopoteznu minutu, a potom se susreću s lovcem na ploči Potjere. Nakon što svaki od četiri igrača završi svoj prvi krug, slijedi ekipna igra u kojoj imaju dvije minute za odgovoriti na što više pitanja, a potom lovac ima svoje dvije minute kako bi odgovorio na jednak broj pitanja kao i ekipa.

VIDEO U povjerenju s Nevenom Ciganovićem

Komentara 9

Avatar Duško68
Duško68
20:25 17.05.2023.

Meni se ne sviđa kako se vodi super potjera koja ide nedjeljom.Naime mislim da su natjecatelji "zakinuti"u vremenu i to čitanjem pitanja voditelja koji uglavnom traju duže nego što su pitanja lovcima.Svako pitanje natjecatelju je"duže" bar za 1(jednu)a ponekad i 2(dvije)sekunde,što u konačnici natjecatelju bude "ukradeno"najmanje do5(sekundi).Mislim da vrijeme u kojemu pitanja čita voditelj ne bi trebalo biti uključeno u odgovore niti jedne strane .

GE
geler203
21:53 17.05.2023.

Sve školovaniji i školovaniji stručnjaci po privatnim fakultetima a rad sve lošiji i lošiji.

Avatar SamoUProlazu
SamoUProlazu
17:21 18.05.2023.

Jedina "pogreska" je sto se HTV financira prinudnim pretplatama!

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije