Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 74
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
uzavrela atmosfera

Pogledajte snimke s vjenčanja! Siniša Vuco udao kćer Katarinu, a ovako je izgledalo slavlje

Foto: Krugovi
1/7
11.08.2021.
u 17:25

Uzvanici su se odlično zabavljali, a to potvrđuju i dvije snimke koje nam je ustupio čitatelj.

Protekli vikend pjevač Siniša Vuco (49)  oženio je stariju kćer Katarinu. Slavlje se održao u jednom sesvetskom restoranu, a djelić atmosfere s vjenčanja prva je na svom Instagramu otkrila Katarinina sestra Brigita. Nekoliko dana kasnije naš čitatelj, koji je također bio na vjenčanju, ustupio nam je dvije snimke iz kojih se vidi da su se uzvanici odlično zabavljali na vjenčanju Katarine i njezina odabranika Tomislava. 

Katarina je blistala u raskošnoj vjenčanici dok je njezin novopečeni suprug bio u elegantnom crnom odijelu. Supružnici su u salu ušli uz pjesmu "Dobra večer, prijatelji" klape Iskon, a Katarina cijelo vrijeme nije ispuštala vjenčani buket iz ruku.


Kasnije se atmosfera dodatno zahuktala, a veseli svatovi uživali su u pjesmama koje je svirao bend. 

Inače, Vuco uz Katarinu i Brigitu sa suprugom Jelenom ima i dvojicu sinova, Vilibalda i Luku. Najeksponiranija je najmlađa kći Brigita koja je ove godine nastupila na Dori s pjesmom "Noći pijane". Iako se na pozornici trebala pojaviti uz plesače njezin tim diskvalificiran je s Dore dan prije natjecanja jer njezini plesači nisu na vrijeme dostavili negativan test na koronu.  Vuco je potom za Večernji list cijeli događaj prokomentirao.

  - Mojoj su kćerki namjerno diskvalificirali plesače, a nakon što su na vrijeme napravili novi test na koronu opet im nisu dozvolili nastup.  Također nisu dopustili ulaz ni stilistima, koji su isto imali negativan nalaz. Na generalnoj probi je zvuk bio odličan, a na finalnom izvođenju su u Brigitinim slušalicama poremetili odnose, tako da nije imala pravu predodžbu zvuka. To je bio očiti bojkot. Kada Brigita za dva tjedna u inozemstvu snimi video spot u kojem će biti plesači, publika će u punini osjetiti pjesmu "Noći pijane" - kazao je tada Vuco. 

VIDEO Marko Grubnić otišao u šoping avionom

 

Komentara 2

CI
ciganin
19:58 11.08.2021.

naprijed Mađarska .

Avatar Tombstone
Tombstone
17:37 11.08.2021.

Je li joj stara Super Silva?

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije