Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 89
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
ipak nisu uspjeli

Pukla ljubav nakon 23 godine braka! Poznati glumac razvodi se od supruge

Foto: Profimedia
1/4
11.08.2021.
u 13:09

Belushi je još prošle godine priznao da su imali problema u braku. Tada je otkrio da Jennifer provodi puno vremena u butiku za dječju odjeću koji je otvorila, dok on vodi farmu konoplje u Oregonu.

Glumac Jim Belushi (67) razvodi se od supruge Jennifer Sloan s kojom je bio u braku 23 godine. Belushi je, navodno, dokumente za razvod već predao sudu, a u njima je njegova supruga, inače asistentica castinga, navedena pod imenom Jennifer Blair Belushi. Njegove najvjernije obožavatelje ta vijest nije pretjerano šokirala.

Naime, Jim i Jennifer planirali su se razvesti još 2018., no odlučili su se pomiriti. Belushi je još prošle godine priznao da su imali problema u braku. Tada je otkrio da Jennifer provodi puno vremena u butiku za dječju odjeću koji je otvorila, dok on vodi farmu konoplje u Oregonu.

Jim Belushi and Jenny Belushi at Tod's Beverly Hills Boutique opening celebration, benefitting MOCA's exhibitions and education programs, California. Photo: Press Association/PIXSELL
Foto: Tammie Arroyo/Press Association/PIXSELL

– Ne mogu o tome govoriti – kazao je tada Belushi o razvodu te dodao da su još zajedno, ali da su u pitanju nepomirljive razlike.
Jim je 2020. objavio da će napustiti Hollywood i ta je odluka mnoge iznenadila. Već je tada znao da će imati svoju farmu, na što ga je inspirirala i smrt brata, događaj koji ga je potpuno obilježio, ali i zamalo slomio.

– Sve sam već napravio – rekao je Jim o napuštanju hollywoodske karijere i dodao: – Odgojio sam djecu u tom svijetu, išao na sve premijere, na sve dodjele nagrada. U Toskani sam bio 1600 puta. Sretan sam zbog onoga što sam postigao i izgradio, ali sada moram poći drugim putem – zaključio je. Inače, ovo nije prvi Belushijev brak. Već je bio oženjen za Sandy Davenport od 1980. do 1988., a iz tog braka ima sina Roberta Belushija (40). Nije mu dugo trebalo da preboli taj razvod pa je početkom devedesetih ušao u novi brak. Vjenčao se s Marjorie Bransfield, danas bivšom glumicom, ali je u braku bio samo dvije godine. 

VIDEO Pogledajte Večernjakovu desetku sa Zdenkom Kovačiček 

 

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije