Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 0
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
SUPERTALENT

Martina Tomčić napala twerkericu: 'Svojem djetetu ne bih dala da se bavi time'

Supertalent
Foto: Nova TV
1/3
02.10.2017.
u 10:43

Tomčić je kazala kako joj to izgleda kao poziv na parenje. Martina je odmah na početku točke stisnula X, a publika je Sarah nagradila velikim pljeskom.

Vukovarka Sarah Seifert (19) nova je natjecateljica Supertalenta Nove TV prema kojoj članica žirija Martina Tomčić nije gajila simpatije. Sarah se bavi twerkanjem, a njen talent bio je zanimljiv preostalim članovima žirija Maji Šuput, Davoru Bilmanu i Janku Popoviću-Volariću. No, ne i Tomčić koja je kazala kako joj to izgleda kao poziv na parenje. Martina je odmah na početku točke stisnula X, a publika je Sarah nagradila velikim pljeskom.

– Kada bi moje dijete došlo kući s idejom da se time bavi, jednostavno mu ne bih mogla dati podršku – rekla je natjecateljici koju je iz publike podupirao otac.

Sarah se twerkingom bavi tri godine a, kako kaže, nije ju briga što je u njenom gradu kritiziraju jer radi ono što voli.

– Svatko ima svoje mišljenje. O ukusima se ne raspravlja, a njezino mišljenje cijenim. Samo ne smije se zaboraviti da za ovaj ples treba jako mnogo truda, ali i hrabrosti. Ja se nisam uvrijedila – rekla je Sarah za dnevnik.hr. Mlada plesačica dodala je i kako se nakon završetka školovanja namjerava odseliti u Irsku te otvoriti plesnu školu.

Komentara 52

DD
dobar.d
11:29 02.10.2017.

Martina je u pravu, a vi ostali što bi svojoj kćeri dali podršku glede bavljenja twerkanjem, sigurno bi joj dali podršku i glede bavljenja prostitucijom jer eto to je njezin slobodni izbor pa tko smo mi da ikome išta zabranjujemo ili ikoga za išta kritiziramo? Ljudi su slobodna bića, a to znači da svatko može raditi što god hoće, zar ne?

DU
Deleted user
10:58 02.10.2017.

Obiteljski šou a ona maše golom stražnjicom. Nek pleše ali nek se obuće ili nek ide u barove gdje se to radi na šipki!

TR
tramontana
13:35 02.10.2017.

Bijedno. Ponižavajuće-

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije