Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 67
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Twerkanje

Kako bi tek Martina Tomčić reagirala na Instagram mlade plesačice?

Foto: Instagram
1/4
04.10.2017.
u 18:07

Članica žirija "Supertalenta" bila je u šoku kad je vidjela nastup Sarah Seifert i rekla je kako svoje dijete ne bi nikad podržala kad bi se bavilo twerkanjem

Martina Tomčić zgrozila se kada je vidjela Sarah Seifert kako twerka u showu "Supertalent".  Rekla je kako svom djetetu sigurno ne bi mogla dati podršku kad bi joj došlo s idejom da se bavi twerkanjem.

S obzirom da ju je nastup 19-godišnjakinje iz Vukovara toliko šokirao, vjerujemo kako bi Martina imala sličnu reakciju i da zaviri na Instagram profil od Sarah.

 

 

Friday night at @clubmuseum 😊 #twerk #gg_queen1

A post shared by Twerk dancer 👑 (@gg_queen1) on

 

 

 

Tijekom snimanja 😊😎👑 #twerk #twerkingtime #twerkthatass #twerkqueen

A post shared by Twerk dancer 👑 (@gg_queen1) on

 

 

A post shared by Twerk dancer 👑 (@gg_queen1) on

 

Na ovoj društvenoj mreži plesačica objavljuje video snimke kako vježba i svoje izazovne fotke. 

Martinin komentar Sarah nije obeshrabrio jer zna koliko truda i vježbanja je uložila u svoj nastupa. Plan joj je preseliti u Irsku i tamo otvoriti plesnu školu. 

Komentara 8

BI
bijelocrveni
18:40 04.10.2017.

Kad ne ide mozgom, ide guzicom!

Avatar sidhara
sidhara
18:49 04.10.2017.

Cura izgeda ofucano i otrcano, nema ni stila, ni sharma, ni klase. Ne mozes privuci ljude samo da im guzicu guras pod nos, to cak ni muskarcima nije privlacno, i njih trebas zaintrigirati. Tu se samo bik moze zaletiti, muhaha, dobro joj je rekla zena da je to poziv na parenje kao kod zivotinja. Tocno je pogodila u sridu zena.

DU
Deleted user
07:00 05.10.2017.

Mrdanje guzom naziva se ples? Sljedeće ćemo vidjeti mrdanje sisama? Cura je talent za barove i plesanje u krilu!

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije