Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 95
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Vesela trojka

Plesna senzacija My Baby stiže na INmusic festival!

my baby
Foto: PR FOTO
1/6
25.02.2016.
u 12:29

Grupa My Baby poznata je po zapanjujućim nastupima te zbog posebnog glazbenog i scenskog izričaja pobuđuje veliko zanimanje publike – kako fanova tako i onih koji ih prvi put vide na pozornici.

Na INmusic festival stiže plesna senzacija My Baby – bend koji svojim plesnim ritmovima, gitarističkim blues solažama i hipnotičkim nastupom raspleše publiku u svakom dijelu svijeta!

Nizozemsko-novozelandska trojka My Baby iznenađujuća su kombinacija psihodeličnog bluesa, rocka i funka te raznih folk i plesnih ritmova – od zapadnoafričkih plemenskih plesnih elemenata preko indijskog ragasa do elemenata suvremene dance-scene.

Bend je osnovan 2012. godine u Amsterdamu kada su brat i sestra Joost i Cato van Dyck, uz blues gitarista Daniela ''DaFreez'' Johnstona, odlučili širiti zajedničku ljubav prema bluesu i plesnim ritmovima. Četiri godine nakon osnivanja mogu se pohvaliti s dva snimljena albuma, 150 svirki godišnje te brojnim obožavateljima koji su posebno aktivni putem društvenih mreža. Debitantskim albumom ''Loves Voodoo'' iz 2013. izrazili su protest protiv negativnih aspekata suvremenog društva, a pjesmama s drugog albuma "Shamanaid" iz 2015. nastavili su sa zanimljivom kombinacijom hipnotičkog vokala, ponavljajućih beatova i gitarističkih dionica. Britanske novine The Argus komentirali su kako je ''veoma rijetko da bend koji nastupa uživo uspije stvoriti atmosferu koja je obično rezervirana za glavne DJ-e večeri, ali The Baby to uspijeva''.

Grupa My Baby poznata je po zapanjujućim nastupima te zbog posebnog glazbenog i scenskog izričaja pobuđuje veliko zanimanje publike – kako fanova tako i onih koji ih prvi put vide na pozornici. Rasplesali su publiku brojnih europskih velikih festivala, a ovoga ljeta stižu i na zagrebački INmusic! Iako na festivalskom prostoru ima raznih kutaka za odmor, vjerojatno će ostati prazni jer će repetitivni plesni ritmovi grupe My Baby rasplesati i najumornije!

Foto: PR FOTO

Osim uz My Baby, na jedanaestom izdanju INmusic festivala plesat će se uz izvođače: Florence + The Machine, PJ Harvey, Skunk Anansie, The Kooks, Wilco, The Coral, Yeasayer, The Heavy, Pat Thomas and Kwashibu Area Band, Orkesta Mendoza, Monoswezi i mnoge druge! Ljeto počinje na INmusic festivalu!
INmusic festival #11 održat će se od 20. do 22. lipnja 2016. godine na Jarunu u Zagrebu uz potporu Ožujskog piva kao powered by sponzora te OTP banke koja omogućuje beskontaktno plaćanje na festivalu.

ULAZNICE

Ulaznice su dostupne putem službenog festivalskog web-shopa, mogu se uplatiti u više od 100 poslovnica OTP banke Hrvatska te se mogu kupiti u Dirty Old Shopu u Zagrebu. Cijena trodnevne festivalske ulaznice iznosi 299 kuna (+ troškovi transakcije) dok cijena za sedmodnevni festivalski kamp iznosi 200 kuna (+ troškovi transakcije) i dostupna je samo putem službenog INmusicova webshopa.

Sve dodatne informacije dostupne su na www.inmusicfestival.com te na INmusicovim društvenim mrežama.

>>Energični Skunk Anansie dolaze na INmusic festival

>>Hvaljeni alt-rockeri Wilco nastupit će na 11. INmusic festivalu

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije