Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 1
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
DVODNEVNI FESTIVAL

Pipsi, Urban, S.A.R.S., Dječaci… na Pozitivnom koncertu 27. i 28. studenoga

sars
Foto: Nina Djurdjevic/ PIXSELL
1/6
22.11.2015.
u 12:00

Uoči Svjetskog dana AIDS-a u velikoj dvorani Doma sportova nastupit će ugledna lista bendova

Iako se koncertni rock festivali više vežu za ljeta, nego za jeseni, zagrebački Dom sportova ugostit će u petak 27. i subotu 28. studenog dvodnevni Pozitivan koncert. Na 11. izdanje koncerta koji se održava povodom obilježavanja Svjetskog dana svjesnosti o AIDS-u, stižu renomirana imena domaće scene poput Urbana i PipsChips&Videoclipsa, stižu i hvaljeni susjedi S.A.R.S.

Prvi dan Pozitivca nastupaju Punčke, Kawasaki 3P, PipsChips&Videoclips i Urban & 4. Punčke su trenutno u fazi snimanja novog albuma koji će biti objavljen na proljeće. Kawasaki 3P su publici već dobro poznati, a nedavno su predstavili spot za singl “Dugodugodugo” s njihovog posljednjeg albuma “Goli zbog pasa”. Pipsi i Urban su ove godine već nastupali u Domu sportova, ali sada će iz male preseliti u veliku dvoranu. 

U subotu će svoje prve nastupe na Pozitivnom koncertu imati dvije rap grupe – zagrebački High5 i splitski Dječaci. High5 su zapaženi nakon prvog albuma   “Schengengang” i nastupa na Exit Festivalu. Dječaci su već dobro poznati i zagrebačkoj publici, a sada promoviraju svoj treći album “Firma”.

Riječki Quasarr također nastupa u subotu, a headlineri drugog dana festivala su beogradski S.A.R.S. Oni su ovog ljeta već nastupali diljem Hrvatske, ali će im ovo biti jedini koncert u Zagreb ove godine. 

S.A.R.S. je upravo objavio spot za pjesmu „Neka te kraj mene“ s aktualnog albuma “Proleće”.

>>Omiljeni Editorsi 2. 12. ponovo u Zagrebu: U Tvornici predstavljaju novi album 'In Dream'

Komentara 2

CP
Cviet Prigorja
15:57 22.11.2015.

Kozaračko kolo. Njihovi opanci imaju one kuke za držanje...

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije