Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 172
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Zabava za pamćenje

Party nakon Večernjakove ruže: Druženje koje su svi jedva čekali i odlično se zabavili

Foto: Pixsell
1/36
19.03.2022.
u 10:42

Druženja koja su nam dvije godine nedostajala konačno su se vratila i svi koji su se nakon svečane dodjele Večernjakove ruže okupili na prigodnom domjenku samo su nam ponavljali kako su im nedostajala ovakva događanja.

Dvije godine se nismo smjeli držati zajedno, a sada nam polako dolazi vrijeme kada bi bilo dobro da se držimo zajedno, a ja bi htio da nam nebesa poklone dosadnu godinu i da je onda mi učinimo posebnom i nezaboravnom, poželio je sinoć Nikša Bratoš dok je na pozornici zagrebačkog HNK najavljivao nominirane u kategoriji TV osoba godine i mi ćemo se pridružiti njegovim željama i sa sigurnošću potvrditi kako smo prvi korak napravili već sinoć tijekom i nakon 28. dodjele Večernjakove ruže i zajedno s nominiranima, laureatima, prezenterima, glazbenim i svim nam dragim gostima jučerašnji 18. ožujka smo učinili posebnim i nezaboravnim. 

 

 

Druženja koja su nam dvije godine nedostajala konačno su se vratila i svi koji su se nakon svečane dodjele Večernjakove ruže okupili na prigodnom domjenku samo su nam ponavljali kako su im nedostajala ovakva događanja i druženja. Razloga za slavlje i povoda da nazdrave Korlat vinima najviše su imali laureati u naših osam kategorija, ali i svi nominirani koji su nam istaknuli kako im je drago i zbog same nominacije i prilike da nakon dugo vremena zatulumare kao u doba starog normalnog i nitko nije propustio priliku da nakon dodjele zapleše uz dobru glazbu našeg DJ-a. 

Poznate dame za ovu prigodu izabrale su najljepše toalete i zablistale na dodjeli o kojoj će se još dugo pričati jer smo nakon dvije godine konačno imali dodjelu Večernjakove ruže koju je pratio pun zagrebački HNK kao i naši vjerni čitatelji i gledatelji pred ekanima u prijenosu uživo na Prvom programu HRT-a. 

VIDEO Crveni tepih Večernjakove ruže: "Očekujemo se jako dobro zabaviti!"

 

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije