Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 107
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
ZAVRŠIO PRVI DAN

'Ovo je najbolja Ultra Europe'

Borna Filic/PIXSELL
15.07.2017.
u 09:48

Prije Tiesta publiku su dobrano umorili najprije Fedde Le Grand a onda i Axwell Ingrosso

Jutrošnjim nastupom electronic dance music legende Tiesta i već tradicionalnim vatrometom završio je prvi dan jubilarnog, petog po redu, festivala Ultra Europe

Prije Tiesta publiku su dobrano umorili najprije Fedde Le Grand a onda i Axwell /\ Ingrosso koji su svoj nastup završili sugestivno – velikim svojim hitom Sun is Shining. Već za nastupa Fedde Le Granda poljudski je teren bio gotovo ispunjen, za nastupa Axwell Ingrossa mogao se staviti natpis 'zatvoreno', počele su se lagano puniti i tribine. Očit je bio optimizam organizatora jer Damien Pinto, Ultrin najavljivač nakon nastupa Axwell Ingrossa ustvrdio je kako je ovo doista najbolja Ultra Europe a jedna od najboljih Ultri uopće. 

 

Podsjetio je još na jednu činjenicu, Ultra slavi 20 godina otkako se sa samo dva šatora i binom održala po prvi puta u Miamiju. Danas je to globalna glazbena sila koja franšize ima na svim stranama svijeta. Unatoč velikom broju posjetitelja, nije zabilježen niti jedan veći incident, i zbog dodatnih mjera osiguranja gdje se malo toga prepuštalo slučaju, ali i zbog incidentima nesklone publike koja posjećuje ovakve događaje. 

1/56

Ove godine organizator je priredio i Ultra after partyje, jutros je to bilo u obližnjem klubu Žirafa, tko nije bio zainteresiran na različite je načine odlazio kućama. Čak niti među Uberovcima i taksistima nije bilo nikakvog iskrenja. Vjerojatno nije bilo niti vremena, posla je bilo i preko glave. Drugi dan počinje danas u 19 sati a za vjerovati je da će se Poljud dodatno puniti jer nastupaju EDM legende David Guetta, Armin van Buuren i Steve Aoki.

Komentara 26

PH
Petarstijena-HR
12:25 15.07.2017.

Split je i najljepši i najpoznatiji hrvatski grad u Svijetu....

PH
Petarstijena-HR
12:34 15.07.2017.

U Italiji svi znaju za Split, a kada im spomeneš Hrvatsku, onda zastanu i nikad nisu čuli ....to je primjer u susjednoj zemlji, kakva je loša percepcija i brend zemlje...a tek u drugim zemljama...

SV
stjepan v.
17:10 15.07.2017.

cemu su tribine, ako nece da sjedu u njima? kako ta pokvarena publika ide u wc? ovo je grozno, treba na godinu festival prebaciti u Beograd.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije