Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 5
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Dug oporavak

Omiljeni radijski voditelj Vicko o posljedicama korone: Ta boleština me žvače iz dana u dan

Foto: Josip Regovic/PIXSELL
1/6
13.04.2021.
u 16:26

Trpimir Vicković Vicko koronom se zarazio u prosincu prošle godine, a još uvijek se bori s posljedicama zaraze koronavirusom.

Radijski voditelj Trpimir Vicković Vicko početkom prosinca prošle godine otkrio je da je zaražen koronavirusom, a zbog komplikacija uslijed bolesti čak je tri tjedna proveo u KB Dubrava. Nakon toga bio je na u Stubičkim toplicama na rehabilitaciji i oporavlja se od bolesti koja je razorila živce u njegovim nogama zbog čega nije mogao hodati. Tada nam je rekao da mu rehabilitacija pomaže i da vidi napredak, a je li korona bila uzrok tim zdravstvenim problemima ne može potvrditi ni Vicko ni liječnici. Duh mu nije klonuo i Vicko se uhvatio u koštac sa zdravstvenim problemima pun optimizma kako će svladati sve poteškoće. 

- Mene moj duh nikada neće napustiti. Uvijek sam imao interakciju s njima. Ležao sam na odjelu neurologije gdje je bilo jako teških slučajeva, gdje ljudi uopće nisu komunicirali, ali vidjela se ta pažnja koju posvećuju nemoćnima. To u javnosti nije toliko poznato, nego se uvijek stavljaju neke negativne konotacije - rekao nam je tada. Sada je novom objavom na Facebooku upozorio sve da je Covid-19 poprilično opak i da se s posljedicama zaraze koronavirusom bori i dalje.

- Samo da znate vi koji ne vjerujete u opakost Covida, boleština me žvače iz dana u dan, i kada mislim da sam bliže onom starom prdonji kakav sam bio, podsjeti me bolovima, slabošću ili jednostavno nemogućnošću koračanja nogom pred nogu, a ja se ne dam, još se i sprdam..- napisao je na Facebooku.

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije