Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 5
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Trauma iz djetinjstva

Borna Kotromanić iskreno priznala: Ovo još uvijek svojima ne opraštam

Borna Kotromanić
Foto: Instagram
1/8
13.04.2021.
u 12:10

Podijelila je fotografiju iz djetinjstva koja daje do znanja kako je od malena imala poseban modni izričaj.

Borna Kotromanić podijelila je na Instagramu fotografiju iz svog djetinjstva na kojoj je očito da je od malena imala smisla za modu, ali nije zadovoljna frizurom koju je imala u tom periodu. 

- Rođena sa stilom, ali ovu frizuru i prisilno šišanje još uvijek svojima ne opraštam - napisala je Borna koja je poznata po svom odvažnom i jedinstvenom modnom stilu, a očito je od malena imala počela stvarati svoj poseban modni izričaj, ali nije joj se sviđalo što joj je obitelj ošišala kosu ovako. Njezini obožavatelji utješili su je kako su i oni u djetinjstvu imali takvu ili sličnu frizuru zahvaljujući roditeljima. Borna je do svoje sedme godine živjela s bakom i djedom, a detalje o svom djetinjstvu otkrila nam je u intervju.  Njezini roditelji razišli su se kada joj je bilo samo tri mjeseca pa su je baka i djed doslovno u dječjoj košari odveli k sebi u Omiš, gdje je odrastala do svoje sedme godine.

Foto: Instagram screenshot

– Majka je bila studentica kada me rodila, a otac je bio mladi liječnik, strašno ambiciozan i htio je razvijati svoju karijeru. Ona je bila željna pažnje i nakon nekoliko burnih svađa razišli su se. Sa sedam godina počela sam živjeti s majkom, ali to nikada nije bio blizak odnos. Danas imamo bliži odnos nego ikada prije. Godine su trebale da to postane istinski, zdrav odnos između majke i kćeri. Još kao dijete imala sam bezbroj dubokih egzistencijalnih pitanja, a brzo sam shvatila da se ljudi oko mene ne zamaraju takvim stvarima i da im one nisu bitne. S druge strane, ja sam oduvijek tražila vezu između uzroka i posljedice. I dok nisam posložila mozaik svojih pitanja i odgovora, nisam imala mir. Možda i sreća koju danas osjećam proizlazi iz mog mira jer razumijem priču svog života, razumijem kako se kada osjećam i više nemam strahove i strepnje koje sam prije imala – opisala je.

Pogledajte što nam je Jure Brkljača otkrio gostujući u rubrici Večernjakova desetka

 

Ključne riječi

Komentara 1

LI
liliZG
16:45 13.04.2021.

sad mi je puno toga jasnije...

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije