Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 12
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
ZAHVALILI SVIMA

Objavljeni prvi službeni portreti s vjenčanja princa Harryja i Meghan

kraljevska obitelj
Foto: Press Association/PIXSELL
1/3
21.05.2018.
u 16:43

Osim njihove zajedničke fotografije, objavljena je i fotografija s paževima i djeverušama s njihova vjenčanja, ali i kompletne kraljevske obitelji.

Kensingtonska palača objavila je prve službene fotografije novopečenog bračnog para Harryja i Meghan, odnosno vojvode i vojvotkinje od Sussexa. Osim njihove zajedničke fotografije, objavljena je i fotografija s paževima i djeverušama s njihova vjenčanja, ali i kompletne kraljevske obitelji.

Uz Meghan stoji njena majka Doria Ragland, a pokraj Harryja su njegov otac princ Charles sa suprugom Camillom, kraljica Elizabeta II. i princ Phillip te Harryjev brat William sa suprugom Kate. Fotografija je snimljena u "Green Drawing" sobi u dvorcu Windsor, prije svečanog domjenka nakon vjenčanja.

Vojvoda i vojvotkinja od Sussexa na Twitteru su se zahvalili svima koji su sudjelovali u njihovu vjenčanju te izjavili kako su blagoslovljeni što su svoju sreću na najvažniji dan mogli podijeliti sa svima okupljenima u Windsoru i ostalima koji su svečanost pratili putem malih ekrana diljem Ujedinjenog Kraljevstva, država Commonwealtha i svijeta.

kraljevska obitelj
1/50

Komentara 27

BE
berija
17:04 21.05.2018.

Evo, i ja i potomci Kineza pobijenih u opijumskom ratu i bokserskom ustanku oduševljeni smo.

Avatar Artoo Detoo
Artoo Detoo
16:57 21.05.2018.

Kad ćete nas prestat s'ilovat s pričama o ovim likovima? Već danima su barem tri-četiri članka o njima istovremeno na naslovnici? Ne razumijem što je ovdje nepoćudno da mi mičete ovaj komentar s članaka? Jeste li čuli za slobodu govora?? Nikoga ne vrijeđam niti omalovažavam. To čninite vi ovakvim sadržajem.

RK
Rodneral Križičević Rodnik
17:06 21.05.2018.

Kulturniji naziv za udanu raspuštenicu je Vojvotkinja od Su-ssexa. Sussex je paralelni sex, nešto kao su-učesnik, su-borac itd.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije