Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 152
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
NIJE SAKRIO UZBUĐENJE

Fotografija ovog dječaka na kraljevskom vjenčanju postala je hit

John Mulroney nije mogao sakriti uzbuđenje
Foto: Screenshot
1/6
21.05.2018.
u 11:56

Sedmogodišnji John Mulroney, inače sin Meghanine prijateljice Jessice Mulroney, bio je jedan od četvorice dječaka koji su nosili Meghanin veo na ulasku u kapelu svetog Jurja u Windsoru.

S kraljevskog vjenčanja ovog je vikenda objavljeno mnogo fotografija, no jedan je dječak postao prava internetska senzacija.

Sedmogodišnji John Mulroney, inače sin Meghanine prijateljice Jessice Mulroney, bio je jedan od četvorice dječaka koji su nosili Meghanin veo na ulasku u kapelu svetog Jurja u Windsoru. Osim njega, tu čast dobili su i njegov brat blizanac Brian, četverogodišnji princ George i šestgodišnje Harryjevo kumče Jasper Dyer.

Njegov izraz lica nije skrivao uzbuđenje, a to su primijetili i gledatelji koji su odmah nakon prijenosa počeli komentirati simpatičnog dječaka.

– Moje lice je izgledalo isto kao i od ovog dječaka – napisao je jedan korisnik Twittera.

Druga je tviterašica napisala: – Dječak iza Meghan moj je novi omiljeni lik. On je svi mi.

Treći simpatični tweet bio je: – Mi smo svi ovaj krezubi dječak.

Osim dječaka koji su bili paževi, na vjenčanju su show ukrale i male djeveruše. Najpoznatija od njih bila je princeza Charlotte, koja je samouvjereno mahala publici dok je čekala da počne ceremonija. Druge djeveruše bile su Florence van Cutsem (3) i Zalie Warren (2), kojima je kum princ Harry i Remi Litt (6), Meghanino kumče.

John Mulroney nije mogao sakriti uzbuđenje
1/16

Komentara 2

LI
liliZG
13:27 21.05.2018.

malog su iznenadile trube koje su najavile dolazak mlade, sigurno je akustika bila gromoglasna i mali je ostao paf.

ST
Stipan
22:41 21.05.2018.

Kevin sam kod kuće !

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije