Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 18
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
UŠLI U VEZE I BRAKOVE

Njih je 2020. Amor pogodio strelicom: Veljača i Turšić nerazdvojni, a Ivu Šarić ljubi dinamovac

Foto: PIXSELL/Screenshot
1/20
02.01.2021.
u 12:46

Protekle godine unatoč svim nedaćama, ovim parovima ljubav je dala krila.

 U mnogim pogledima 2020. godina je svima donijela velike izazove i promjene jer pandemija koronavirusa nikoga nije ostavila neokrznutog. Dapače, nekima je ljubav dala krila, a među prvim parovima koji su ove godine prioritizirali ljubav su 85-godišnji šansonijer Hrvoje Hegedušić koji je oženio 35 godina mlađu partnericu, profesoricu glazbene teorije Ljerku Šemeš. Ona je, naime, kći jednog njegova kolege s radija, a upoznali su se još 1984. godine kada je ona na radio stigla na praksu. Povezala ih je, između ostalog, i ljubav prema glazbi.

Foto: Branko Kukurin

Ljubav je pokucala na vrata glumici, scenaristici, kolumnistici i aktivistici Jeleni Veljači koja se našla u zagrljaju 10 godina starijeg odabranika Vite Turšića, koji je inače bivši savjetnik predsjednice Kolinde Grabar-Kitarović te Ive Josipovića. O njihovu odnosu za Večernji je progovorio i Turšić. – Nisam znao da će naša veza izazvati toliko zanimanje javnosti. Mogu samo reći kako je istina da smo se upoznali u podcastu. Shvatili smo da imamo dosta tema za razgovor i jedno je vodilo drugome. Sada smo oboje zaljubljeni – kazao nam je Turšić, koji je trenutačno direktor u tvrtki IDM, vlasnika Tome in der Mühlena. Par se zajedno pojavio u HNK sredinom listopada, a vezu su obznanili fotografijom s Urbanova koncerta u rujnu ove godine. Ljubavni život Jelene Veljače često dobiva pažnju u medijima. Ona je još u ožujku ove godine prekinula s direktorom prodaje RTL-a Ivanom Galom, i unatoč tome je s kćeri neko vrijeme nakon potresa živjela kod tada već bivšeg dečka te kod prijateljice Ive Radić.

Foto: Instagram screenshot

Sredinom se godine šuškalo kako se razvila ljubav između poznatog dinamovca Brune Petkovića te šest godina starije bivše manekenke i voditeljice Ive Šarić, inače bivše supruge umirovljenog nogometaša Jerka Leke. Upoznali su se početkom godine za njegova gostovanja u emisiji Klub 7, a tada je u odličnom raspoloženju bez zadrške odgovarao na njezina pitanja. Bruno je progovorio o počecima svoje karijere, otkrio je tko mu je najveća podrška u karijeri, a kazao je i kako bi, da nije nogometaš, vjerojatno bio glumac. Ekskluzivno je tada progovorio i o svom ljubavnom životu: – Sretno sam slobodan i lijepo mi je. Premda s velikim oprezom izbjegavaju fokus medija, društvene mreže učinile su svoje.

Foto: HRT

Jedan od najpoznatijih parova estrade, frontman benda Let3 Damir Martinović Mrle i njegova partnerica Ivanka Mazurkijević odlučili su nakon deset godina veze uploviti u bračnu luku. Ma stvarno bismo napravili pravi show. I to smo sve planirali ovo ljeto, ali Stožer je onda izdao nove mjere i zabranio velika okupljanja pa smo znali da ništa od toga – rekao je Mrle. Mjere su i dalje na snazi, ali on i Ivanka ne planiraju odustati od vjenčanja koje nikako neće biti tradicionalno i više će to biti dobar tulum za prijatelje.

Foto: Davor Višnjić/PIXSELL

Zvijezde na nebu posložile su se i našoj glumici Tari Thaller koja je ove godine potvrdila vezu s mladim glumcem iz Bosne i Hercegovine Farisom Pinjom. Faris se bavi glazbom, ali trenutačno ga više okupira gluma.

Foto: Instagram/riley.loudermilk

Da se ljubav događa na malim ekranima, nije tajna. Međutim, ona se neočekivano događa i kada se kamere ugase. Tako je bilo u slučaju sudionika sociološkog eksperimenta “Brak na prvu” 38-godišnje Gordane Marelli i pet godina mlađeg Adama Kromera, koji inicijalno nisu bili “spojeni” par u showu, ali kemija među njima razvila se nakon snimanja pa je javnost tako po završetku sezone saznala da žive zajedno i čekaju dijete. Krajem kolovoza Goga i Adam postali su roditelji malom dječaku, a nakon što su neko vrijeme živjeli na zagrebačkim Šestinama, odlučili su se preseliti u Zadar.

Foto: Instagram screenshot

Iz istog realityja rodio se još jedan par. Riječ je o spisateljici i ekspertici showa 35-godišnjoj Ingrid Divković i šest godina mlađem sudioniku Luki Budaku za koje je ljubav igrala svoja pravila pa su tako nakon jedne neplanirane prijateljske kave u svibnju uvidjeli da između njih postoji nešto više. Zbog njega se, priznala je RTL-u, preselila u Zagreb početkom jeseni, a ako je vjerovati objavama na društvenim mrežama, nikada nisu bili sretniji.

31.05.2020.,Zagreb - Ingrid Divkovic i Luka Budak u setnji gradom. Photo: Dalibor Urukalovic/PIXSELL
Foto: Dalibor Urukalovic/PIXSELL

Početkom godine počele su kolati glasine o novoj ljubavi bivše voditeljice Monike Kravić, a sve sumnje potvrđene su u ožujku kada su ju fotoreporteri Storyja uhvatili u šetnji s poznatim zagrebačkim odvjetnikom Franom Olujićem u zagrebačkom centru. Samo nekoliko tjedana prije na upit novinara, Olujić je kratko rekao: – Ljubav s Monikom Kravić? Nikad ne komentiram svoj privatni život. Njihova je ljubav započela, prema izvorima magazina, još prošle jeseni, a sve češća pojavljivanja u javnosti ove godine prouzrokovala su velike sumnje da je u pitanju romansa u nastanku.

Foto: Marko Lukunić/Pixsell

Ljubav se dogodila i motivacijskoj govornici Ani Bučević. O novom partneru nakon razvoda od Saše Dvornika šuškalo se cijelo ljeto, a u rujnu je na svom Instagramu jednom pričom konačno stala na kraj svim nagađanjima dok je pozirala ispred dvorca Schönbrunn u Beču s jazz glazbenikom Markom Nikolićem. Riječ je inače o bratu srpske folk-pjevačice Maje Nikolić, koji već 20 godina živi i radi u Beču. Prije nego što su ljubav potvrdili na društvenim mrežama 42-godišnju Splićanku s Markom se moglo vidjeti još ovog ljeta na Vortex krstarenju.

Foto: Instagram/riley.loudermilk

Pjevačica Tatjana Cameron Tajči otkrila je da je sretna u ljubavi, nakon gubitka supruga Matthewa 2017. godine s kojim je dobila trojicu sinova; Dantea, Evana i Blaisa. Njezin novi odabranik je pjevač David Langley s kojim je prije veze neko određeno vrijeme surađivala, a za kojeg je nedavno izjavila da ju je osvojio autentičnošću, iskrenošću i predanošću.    

Foto: Facebook/RTL

 

Komentara 7

PA
pale007
13:30 02.01.2021.

Zar nas i na dan žalosti kako u Hrvatskoj zbog žrtava potresa tako i u BiH zbog tragično izgubljenih osam mladih života morate zamarati s ovim nebitnim individuama?

KU
Kultura
12:58 02.01.2021.

Jedino sto je izvjesno da ce Veljaca do kraja ove godine pricati o zlostavljanju u braku i mucnom prekidu....kakav jad od ljudi koji svoje zivote zive na facebooku

Avatar drug Joža
drug Joža
16:34 02.01.2021.

Drago mi je da su ponovno pronašli "ljubav svog života"

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije