Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 4
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
glumačko ostvarenje godine

Nives Ivanković: 'Ova Ruža ide u Orašje kod mog Ive Gregurevića'

Foto: Josip Regović/PIXSELL
1/8
23.03.2019.
u 18:56

Nives nagradu kokoju joj je priskrbila uloga predsjednice Jelene Krsnik u hit-seriji Novine nije očekivala, ali uistinu je presretna.

Glumica Nives Ivanković u žestokoj je konkurenciji osvojila Večernjakovu ružu u kategoriji za najbolju glumicu. Nagradu joj je priskrbila uloga predsjednice Jelene Krsnik u hit-seriji Novine.

Čestitke na nagradi, jeste li je očekivali?

Hvala lijepa, ali iskreno sam iznenađena. Nisam očekivala nagradu u ovakvoj konkurenciji i uistinu sam presretna.

1/52

Konkurencija vam je između ostalih bio i vaš kolega iz “Novina” Dragan Despot. U seriji vas je pobijedio na izborima, a ovdje ste mu se na neki način osvetili.

Da, Dragan je pobijedio na izborima, ja nisam dobila drugi predsjednički mandat. Politički sam mrtva, ali, hvala Bogu, glumački živa.

Kako ste se pripremali za ulogu Jelene Krsnik? Je li ona bliža Hillary Clinton ili predsjednici Kolindi Grabar-Kitarović?

Bile su dosta intenzivne pripreme, ali Dalibor Matanić i ja imamo nekakav tajni kod. Jelena Krsnik je socijaldemokratkinja i ljevičarka, pa je više vukla na Hillary. A i nisam tako lijepa kao Kolinda, bliža sam Hillary.

1/12

Serija “Novine” postigla je veliki uspjeh i u svijetu, emitira se na Netflixu. Kako to komentirate?

To je jedina serija sa slavenskog govornog područja koja je prikazana na najvećoj televizijskoj platformi. Za to je zaslužna producentska kuća Drugi plan, koja je napravila veliki uspjeh i zbog toga im hvala.

Kamo ide ova Ruža?

Ova Ruža ide u Orašje kod mog Ive Gregurevića. Ne pristajem na to da je otišao. On je s nama, njegove uloge žive. Nastavit ćemo tradiciju, prvi tjedan u rujnu svi redatelji i glumci ići će se pokloniti Ivi, odnosno probudit ćemo ga zvucima tamburice i posavskom rakijom.

Ovdje pogledajte cijeli intervju s Nives Ivanković:

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije