Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 63
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
povratak

Nina: Opet bih otišla na Eurosong, ali sa stavom pobjednika

nina
Tomislav Miletić/Pixsell
31.05.2012.
u 09:00

– Bilo je impresivno i divno biti na pozornici u Bakuu i zahvalna sam Bogu i ljudima koji su mi to omogućili. Bio je to zaista nastup za pamćenje – rekla nam je Nina na proslavi 40. rođendana American Expressa u Hrvatskoj.

Nakon neuspjeha Nine Badrić i njezine pjesme “Nebo” na Eurosongu tražili su se krivci za neulazak naše predstavnice u finale i dok jedni upiru prstom u HTV, a drugi u Ninu, pjevačica kaže kako ne krivi nikoga.

– Bilo je impresivno i divno biti na pozornici u Bakuu i zahvalna sam Bogu i ljudima koji su mi to omogućili. Bio je to zaista nastup za pamćenje – rekla nam je Nina na proslavi 40. rođendana American Expressa u Hrvatskoj. Za domaćine u Bakuu ima samo riječi hvale jer su se trudili ugoditi i njenom frizeru, pratećim vokalima i cijelom timu. Na insinuacije o podmetanju tračeva u medijima iz tabora srpskog predstavnika Željka Joksimovića s ciljem da nas se spriječi u ulasku u finale, Nina sa smiješkom kaže: – Pamtim samo sretne dane!

Pjevačica bi dosta toga promijenila u svom nastupu, ali, kaže, učiš dok si živ. Unatoč porazu odlučno tvrdi da bi to iskustvo ponovila.

– Sada znam kako treba doći na ovo natjecanje – samo sa pobjedničkim stavom. To je ono što Hrvatskoj treba, iza toga bi morao biti tim ljudi koji bi uspio to ostvariti – zaključila je.

Ključne riječi

Komentara 53

IL
iluzionist
12:32 31.05.2012.

pametnije bi joj bilo da joj onaj bilmez dijete napravi nego da se zahvaljuje bogu na porazu na eurosongu.

PE
Pegaz
09:07 31.05.2012.

A kako si sada išla? Sa stavom teške gubitnice? Nije ni čudo, s takvom dozlaboga dosadnom pjesmom, samo zašto si onda uopće išla....a Elizabeth Homsi i dalje zaista misli da ima uho za dobru pjesmu!

OB
-obrisani-
12:44 31.05.2012.

ima grudi kao arnold švarceneger.....

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije