Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 4
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
preko 12.000 lajkova

Nina Badrić objavila fotku na kojoj je u badiću i izazvala brojne reakcije: 'Zaljubljen u tebe'

Foto: Instagram/riley.loudermilk
1/11
15.08.2021.
u 10:45

Obožavatelje gotovo svakodnevno uveseljava fotkama na društvenim mrežama, a neke je posebno oduševila najnovija na kojoj je Badrić u badiću.

Pjevačica Nina Badrić ovo ljeto spaja ugodno s korisnim. Nakon više od godinu dana bez nastupa Nina je ovo ljeto odradila nekoliko zakazanih svirki, a imala je vremena i za odmor koji je započela u svojoj ljetnoj oazi na otoku Hvaru. Obožavatelje gotovo svakodnevno uveseljava fotkama na društvenim mrežama, a neke je posebno oduševila najnovija na kojoj je Badrić u badiću. 

"Zaljubljena u more" napisala je Nina uz fotku koju je lajkalo više od 12.000 ljudi. 

Dobila je gomilu pozitivnih komentara, a neki pratitelji čak su joj izjavili ljubav. 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Nina Badrić (@badrich)

"Zaljubljen u tebe" jedan je od komentara koje joj je ostavio pratitelj. Mnogi su već ranije primijetili da Nina sve bolje izgleda, ona je nedavno otkrila zašto misli da je to tako.

Pjevačica je naime,  promijenila neke životne navike te da više ne jede meso. 

– Prije kad bih znala pojesti komad mesa, onda bih dva sata odspavala poslije toga, a sada sam čila, mila, vesela. Čak mi je i maserka rekla da mi je bolji tonus kože – rekla je te dodala da se osjeća super i da više nije umorna. U nedavnom intervjuu za Večernji list kazala je i kako je ovo vrijeme pandemije doživjela kao blagoslov.

– Ovo vrijeme u kojem smo se našli doživjela sam kao blagoslov. Prihvatila sam situaciju i, kako je svima, tako je i meni. Osmislila sam svoj život drukčije i napravila mnoge stvari koje sve ove godine nisam stizala. Imala sam priliku konačno stati. Dane provodim mirno i bez stresa. Rano odem spavati, rano se budim i imam svoju dnevnu rutinu u kojoj mi ponekad i fali vremena da napravim sve što sam zamislila. Ne poznajem život bez rada. I vjerojatno nikada sama ne bih napravila rez u svome poslu da se ovo nije dogodilo. Shvatila sam da sam nedostajala sama sebi – rekla je Nina. 

VIDEO Dvojnica Jennifer Aniston preko noći postala hit na društvenim mrežama: "Ista je!"

Ključne riječi

Komentara 14

SK
skupiduša
12:03 15.08.2021.

U čemu je čudo da bi se njeno ime isticalo svaki dan?

Avatar Konjina3.0
Konjina3.0
15:39 15.08.2021.

učinilo mi se da ima bolju figuru ali ovdje se vidi da ima još 10-15 kg viska

BO
bolnaistina
11:29 15.08.2021.

Sve joj to uzalud, njen biološki sat otkucava zadnje minute. Ostat će sama bez igdje ikoga.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije