Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 120
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
nije sumnjala u vezu

Nikolina je povrijeđena, nakon finala otkrila što misli o Gogi i Adamu

Foto: RTL
1/6
01.05.2020.
u 08:40

Nikolina, koja je prva pokušala pronaći sreću s Adamom, ipak im ništa ne zamjera, a rekla je i kako se nije niti ugodno niti neugodno iznenadila.

Finale kontroverznog showa "Ljubav je na selu" donijelo je veliku prekretnicu, ali čini se kako gledatelji nisu ostali toliko šokirani viđenim. Naime, oni su prvi posumnjali da je Adam u vezi s Gordanom, iako su u showu bili s drugim partnerima.

1/4

Iako je Goga na društvenim mrežama posljednjih tjedana negirala, u finalu showa sve je priznala, pa je tako otkrila i da čekaju bebu, što su također gledatelji pisali u komentarima i prije završnih emisija showa.

Nikolina, koja je prva pokušala pronaći sreću s Adamom, ipak im ništa ne zamjera, a rekla je i kako se nije niti ugodno niti neugodno iznenadila. 

Što se tiče Goginog iznenadnog priznanja, Nikolina je rekla da u showu nije sumnjala u njihovu vezu. 

"U finalu, kada sam čula da su zajedno, nisam se nešto ugodno ili neugodno iznenadila, ali ipak mislim kako su na jedan ljepši način mogli priznati da su zajedno", priznala je Nikolina za RTL.

Ipak, poželjela im je svu sreću u zajedničkom životu.

Komentara 5

AN
ANNY
09:13 01.05.2020.

Nikolina je u pravu. Adam je ionako nikakav, naporan i dosadan. S njim se može manipulirati. Od svih likova je Dejan najviše interesantan.

SE
sesvečan7
09:20 02.05.2020.

....sad je zkužila kaj joj procurilo kroz prste.....a i nije neki kkomad...ima nosinu,cice male....itd

AN
Anuska97
00:12 03.05.2020.

Show se zove 'Brak na prvu', malo se informirajte prije objava!

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije