Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 2
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
odmara sa sestrom

Nika Turković javila se iz New Yorka i otkrila koju je veliku zvijezdu srela na ulici: 'Uživo je predivna'

Foto: instagram
1/9
29.08.2023.
u 21:17

Ispod objave na Instagramu odmah su uslijedili komentari Nikinih pratitelja, a jedan od njih ostavila je i influencerica Paula Sikirić. "Kakva je uživo?", upitala ju je Paula, a ubrzo je uslijedio i Nikin odgovor. "Prelijepa", kratko je poručila glazbenica komentirajući izgled Hailey Biber.

Pjevačica Nika Turković (28) trenutno kraj kolovoza iskoristila je za put u New York zajedno s mlađom sestrom Kiarom. Djevojke uživaju u čarima Velike jabuke, a već prvi dan na ulici su doživjele nešto čemu se nimalo nisu nadale. Naime, na ulici su srele slavnu manekenku Hailey Bieber.

- Dan prvi, srele Hailey Bieber, idemo dalje - napisala je Nika uz fotografiju na kojoj pozira u kratkim hlačama i košulji te oversized sakou. Ispod objave odmah su uslijedili komentari Nikinih pratitelja, a jedan od njih ostavila je i influencerica Paula Sikirić. "Kakva je uživo?", upitala ju je Paula, a ubrzo je uslijedio i Nikin odgovor. "Prelijepa", kratko je poručila glazbenica. 

Inače, Niku ćemo uskoro gledati i ispred televizijskih ekrana i to u jednoj sasvim novoj ulozi. Talentirana Zagrepčanka jedna je od članica žirija novog RTL-ovog showa 'Superstar' koji ove jeseni kreće s emitiranjem. Uz Niku će se u žiriju naći i Severina, Tonči Huljić te Filip Miletić.

- Mislim da su nam nedostajale emisije ovakvog tipa, u kojima je fokus isključivo na glazbi i pronalaženju novih glazbenih talenata na našim prostorima, tako da se veselim imati priliku biti jedna od onih koji će ih kroz show otkrivati! Ne znam za ostale članove, ali ja sam baš jako uzbuđena zbog toga što ću sve to moći pratiti iz blizine, a ono što mogu obećati jest da ću svemu pristupiti pravedno i iskreno, što smatram najvažnijim -  rekla je ranije Nika Turković, ne skrivajući uzbuđenje pred početak ovog velikog projekta.

Inače, Nika Turković jedna je od predvodnica nove ere hrvatske glazbe, djevojka koja se njome bavi od šeste godine. Sa svega devet godina nastupila je na dječjem Eurosongu, a karijeru je nastavila graditi i tijekom školovanja. U Londonu je studirala i magistrirala, a glazbi se vratila 2019. sa singlom 'U mraku'. U siječnju ove godine objavila je debitantski album '11' i njime zauzela sigurnu poziciju na samom vrhu regionalne pop scene. Nika Turković ima cjelovitu umjetničku viziju svog glazbenog puta pa ništa ne prepušta slučaju - ova dama obećavajuća je budućnost regionalne glazbene scene.

VIDEO Joker Out oduševio publiku na Špancirfestu


Ključne riječi

Komentara 2

Avatar possibilis
possibilis
06:46 30.08.2023.

Jel opet "regionalna scena" najvaznija stvar? Je li doseg sresti poluanonimnu "influensericu"? jel imponira sto je u Engleskoj? I srela Britanku? To bi trebao biti doseg? Koji je cilj proizvodnje ove patoloske malogradjanstine?

Avatar Stradun
Stradun
21:41 29.08.2023.

Odmara se sa sestrom.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije