Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 1
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
ljetna moda 2012.

New York Fashion Week: Pomama za Kate Middleton u SAD-u

new york (1)
Foto: pixsell
1/5
11.09.2011.
u 19:25

Stil vojvotkinje od Cambridgea uhvatio je korijene i preko oceana i stvorio novu modnu vrstu

Jason Wu, dizajner kojemu je krila dala Michelle Obama birajući njegove modele dok još nitko nije znao za njega, došao je na piste Fashion Weeka u New Yorku s najsvježijim idejama!

 

Nova mala Amerikanka

 

Divne su njegove kombinacije nježnih bluza uvučenih u kratke hlačice koje dopiru do struka. Američkoj modnoj jednostavnosti udahnuo je dovoljno ženstvenosti da i Michele Obama i dalje ima što tražiti u njegovu ormaru. No upravo je ta ženstvenost nadograđena na čiste linije dala novu modnu vrstu inspiriranu stilom nove vojvotkinje od Cambridgea Kate. Zovu je RepliKates, što znači da je Katin stil uhvatio korijene i preko oceana.

 

Ženstvenu je verziju tipične američke sportske “girl” dao i Alexander Wang. Dakako, nije jedini. Plavo, bijelo i crno česte su kolorističke kombinacije ljetne modne Amerike koju je zahvatio i europski koloristički val. Tako Tommy Hilfiger intenzivne kombinacije boja nudi u svojoj novoj muškoj kolekciji. Vrlo hrabro za klasičara poput njega, koji se očito raspojasao nakon što su sasvim otklonjene sumnje u istinitost njegovih rasističkih izjava zbog kojih je svojedobno bio “na ledu”.

 

Hollywood kao propast

 

Osobito su lijepo pretapanje boja ponudili Rag & Bone u kolekciji punoj privlačnih bikinija, ljetnih “hudica” i haljina na kojima se preklapaju prozirne i guste plohe tkanina divnih tonova.

 

Nipošto tipično američkim, ali svakako tipično hollywoodskim čine se kolekcije pune dugih, fluidnih modela pidžama-hlača i ogrtača dugih do gležnjeva (The Row).

 

Prvo je taj stil otplovio iz Hollywooda u Europu, a sada mu se svako malo vraća! Nadamo se da su dalje od toga otišli mladi dizajneri koje su u projektu Runaway ocjenjivali Heidi Lum i Michael Kors!

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije