Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 77
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
odmara s prijateljima

Ne skida osmijeh s lica! Igor Kojić javio se na Instagramu nakon što je prestao pratiti Severinu

Foto: Instagram screenshot
1/7
05.07.2021.
u 16:06

Igor trenutno odmara s prijateljima, ali i sestričnom Katjom Milas koju je fotografirao tijekom večere u jednom restoranu.

Nakon što je prestao pratiti Severinu na Instagramu Igor Kojić oglasio se na Instagramu. Na svom Insta Storyju objavio je nekoliko fotografija s odmora u Crnoj Gori s prijateljima. Sudeći prema njegovu raspoloženju situacija s još uvijek zakonitom suprugom Severinom ne brine ga ni najmanje jer cijelo vrijeme nije skidao osmijeh s lica.

Foto: Instagram
Igor trenutno odmara s prijateljima, ali i sestričnom Katjom Milas koju je fotografirao tijekom večere u jednom restoranu. 

Foto: Instagram
Podsjetimo, jedina osoba koju je donedavno pjevačica Severina Kojić pratila na Instagramu bio je njen suprug Igor. Ipak, situacija se sada promijenila jer Severina više ne prati ni njega. A i on je sa svog Instagrama obrisao sve zajedničke fotografije. 

Foto: Instagram

Severina i Igor nisu prve javne osobe koje mijenjaju i brišu osobe koje prate. Mnoge strane zvijezde često brišu i sve slike s Instagrama i gotovo svakodnevno mijenjaju osobe koje prate.  Supružnici su slično napravili i prošle godine, no brzo su se ponovno počeli pratiti.  Podsjetimo, više od godinu dana govori se o tome kako u braku između Severine i Igora više ne cvjetaju ruže.

Već neko vrijeme nagađa se kako Severina nije u dobrim odnosima s obitelji Kojić, a prema pisanju nekoliko medija u Srbiji navodno se Severina posvađala sa svekrom i svekrvom dok je bila u karanteni u njihovu domu u Beogradu. U travnju prošle godine Severina se vratila u Zagreb, ali njezin suprug Igor ostao je u Beogradu i od tada nisu zajedno viđeni u javnosti, a šuška se i da su pred razvodom, no oni to nikada nisu komentirali. 
 

VIDEO Severina više ne prati Igora na Instagramu, a on je obrisao sve zajedničke fotografije 

Komentara 2

ČS
Čuvaj se senjske ruke
17:04 05.07.2021.

Jel još nekoga zanima ovaj "par"? I tko koga?

Avatar Kokodrilo
Kokodrilo
17:38 05.07.2021.

Jedan bunar manje. za točanje kite. Ali, snaci ce se on.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije