Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 3
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Smrt slavnog pjevača

Nastupila sa Šaulićem nekoliko sati prije tragedije: 'Kofer mi je spasio život'

Šaban Šaulić
Foto: Facebook
17.02.2019.
u 20:56

Sve je bilo u najboljem redu. Uobičajeno su se šalili, bili su lijepo raspoloženi. Pogotovo Šaban - kaže neutješna Tea Tairović

Smrt jednog od najpopularnijih narodnjačkih pjevača Šabana Šaulića šokirala je javnost. Njegova kolegica Tea Tairović, s kojom je Šaulić nastupao samo nekoliko sati prije prometne nesreće u kojoj je izgubio život, kaže da ju je samo jedan kovčeg spriječio da bude u istom autu.

- Iskreno da vam kažem u šoku sam! Jutros sam čula cijelu ovu vijest, doslovno nisam mogla vjerovati. Kako da vam kažem, bio je pun klub, svi su bili veseli i raspoloženi. Čovjek koji ga je vozio nije popio ni kap alkohola. U šoku sam. Nisam ga vidjela poslije nastupa, odmah je otišao jer je žurio na avion. Sve je bilo u najboljem redu. Uobičajeno su se šalili, bili su lijepo raspoloženi. Pogotovo Šaban - rekla je Tea Tairović za Blic.

- Pozvali su me da se vraćam s njim za Beograd, ali pošto sam izgubila kofer nisam mogla ići s njima, te sam čekala da dođe kofer kako bih mogla nastaviti put za Beograd. Ali sada kada vidim - kofer mi je spasio život - zaključila je.

Pogledajte video o natjecateljima Story Super Nove:

Ključne riječi

Komentara 4

SA
sasoon
21:42 17.02.2019.

U stvari upravo obrnuto, nije tebi kofer spasio život, nego je oduzeo život Šabanu. Jer da ti kofer nije bio izgubljen, išla bi s njima, atomobil ne bi krenuo u isto vrijeme, ni vozio na isti način, niti bi see našao u isto vrijeme na mjestu nesreće, tako da se nesreća nebi ni dogodila...

TB
taras.buljba
05:29 18.02.2019.

Jos da i ti dodjes gore pa da moras slusat.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije