Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 16
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
SRETNA MAMA

Naša manekenka Jasmina Hdagha rodila je djevojčicu i otkrila koje joj je neobično ime dala

Jasmina i Jim
Foto: Instagram
1/11
18.03.2021.
u 16:32

- Beba Sedona Ann stigla je u 14:47 danas, 17. ožujka, točno na dan termina. Poprilično je luda da je stigla baš na vrijeme, baš poput njemačkog sata, napisala je Jasmina

Jasmina Hdagha (36), hrvatska manekenka libijskih korijena, sinoć je rodila djevojčicu kojoj su njen partner Jim i ona dali ime Sedona. Sretna mama na Instagramu je objavila fotografije svoje prvorođene bebe odmah nakon porođaja.

- Beba Sedona Ann stigla je u 14:47 danas, 17. ožujka, točno na dan termina. Poprilično je luda da je stigla baš na vrijeme, baš poput njemačkog sata. Porođaj je bio prirodan, završilo je s puno povraćanja tijekom širenja od tri do sedam centimetara. Nisam uzimala tablete protiv mučnine, osim toga, moj je trbuh bio prazan... Ali trudovi... Kvragu... To nije bilo zabavno', napisala je Jasmina koja već 11 godina živi u Los Angelesu. Dodala je i kako joj je joga pomogla pri pravilnom disanju, no svejedno je nekoliko puta vrisnula od bolova. 

Foto: Instagram screenshot

Jasmina je na Instagram Storyju objavila i fotografiju snimljenu nakon porođoja, a na drugoj se vidi kako joj njen dečko, glazbeni producent Jim Kaufman presijeca pupčanu vrpcu. 

Foto: Instagram screenshot

Inače, manekenka je na Instagramo proteklih mjeseci redovito dokumentirala svoju trudnoću, a samo nekoliko dana prije porođaja objavila je seriju fotografija na kojima gola pozira ispred ogledala.

- Odluka da rodite dijete je ogromna. Odlučujete da će vaše srce biti zauvijek van vašeg tijela i kucati za drugu osobu", napisala je Jasmina citat od Elizabeth Stone i potom dodala: "40 tjedana trudna i jedva čekam da svakog trena upoznam našu curicu. Činjenica da sam stalno u pokretu (a ja doslovno ne znam sjesti i biti na miru osim kad meditiram i radim pranayamu) izgleda da ne smeta mojoj bebici, kojoj se ne žuri izaći iz mojeg trbuha".

 

 

Ključne riječi

Komentara 1

Avatar LuckyLeprechaun
LuckyLeprechaun
16:51 18.03.2021.

Osim dijela gdje je izabrala roditi prirodno i bez epiduralne. Zanimljivo 🤔 Kod nas i ne znaš što je to, niti te tko pitao želiš li. Prirodno se smatra normalno. Ili smatralo, ne znam kako je sad, 26 godina poslije...

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije