Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 12
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
pozirali zajedno

Naša glumica nakon razvoda proslavila prvi zajednički Božić s novim partnerom, otkrili gdje su bili

Foto: instagram
1/12
26.12.2023.
u 08:28

Oboje su pozirali nasmijani u božićnim džemerima, a u idućim fotografijama pokazali su pratiteljima gdje su sve bili i što su jeli

Glumica i pjevaćica  Tara Thaller i njen novi dečko Mateo Cvetnić otkako su javno objavili svoju vezu gotovo svakog dana na društvenim mrežama objavljuju zajedničke fotografije i videa. Tako su sada proslavili i prvi zajednički Božić, a s pratiteljima na društvenim mrežama podijelili su fotografiju pred borom. 

Oboje su pozirali nasmijani u božićnim džemerima, a u idućim fotografijama pokazali su pratiteljima gdje su sve bili, što su jeli u ove blagdanske dane i kako su okitili stan.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Tara Thaller (@tara.thaller)

Tako se na fotografijama može vidjeti da su Božić proveli u Osijeku, a podijelila je i nekoliko fotografija s Adventa u Tvrđi. 

Podsjetimo, nakon showa "Ples sa zvijezdama", saznalo se da se glumica i pjevačica Tara Thaller (25) rastaje od supruga, kolege glazebika Farisa Pinje za kojeg se udala tek prije dvije godine.

VEZANI ČLANCI

Nedugo nakon toga, javnost je doznala i kako ona sada ljubi plesača i svog plesnog partnera iz showa Matea Cvenića (28). No, otkrila je kako 28-godišnji Mateo nije bio uzrok kraha njezinog braka s Farisom. - U pitanju su bili drugi razlozi. Ne želim ulaziti u detalje, no do razvoda bi došlo prije ili kasnije. Nije tajna da smo Mateo i ja kliknuli čim smo se upoznali. Tijekom sezone smo se odlično slagali i postali prijatelji, ali nije nam bilo ni na kraj pameti da ćemo se i ljubavno spojiti. Intenzivnije smo se počeli družiti nakon moje rastave i prijateljstvo je preraslo u nešto više - ispričala je Tara u razgovoru za Gloriju

A i Faris je brzo pronašao novu ljubav. Naime, početkom prosinca počelo se pisati kako je on sreću pronašao sa zvijezdom serije 'Kumovi', Anom Uršulom Najev. Kako nam je potvrđeno, u vezi su već neko vrijeme, te žive zajedno. 12. prosinca su objavili i prvu zajedničku fotku, a na njoj se vidi kako su se Ana Uršula i Faris lijepo proveli na zagrebačkom Adventu, a glazbenik je svoju ruku stavio na rame glumice. 

VIDEO Lana Jurčević otkrila spol bebe i detalje poroda: 'Nisam se ni snašla'

Komentara 14

KR
kruti188
13:45 26.12.2023.

pjevaĆica, džemeri, alo hartijo, ni za Božić ni traga pismenosti, ha?

Avatar Bongozg
Bongozg
13:24 26.12.2023.

dam lijevu ruku da joj je Tara Thaller umjetnicko ime, jer omo originalno, a la Ana Botic, nije dovoljno hoch

TU
TutoBruto
12:56 26.12.2023.

Ne gubi vrijeme ova. Jako je poduzetna.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije