Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 4
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
"Kapa radi svoje"

Naš pjevač u neočekivanom izdanju oprostio se od ljeta, u komentarima se odmah javio i Mislav Bago

Foto: Matija Habljak, Tomislav Miletić/Pixsell
1/5
28.08.2021.
u 15:00

"Ono kad je još mjesec kolovoz, a već kapa radi svoje...zbogom ljeto.Vidimo se nakon hladne i naporne zime.Asta la vista", napisao je naš pjevač u opisu fotografije na kojoj pozira u dugoj trenirci i s kapom na glavi. U komentarima su mu se odmah javili brojni obožavatelji, ali i politički reporter Nove TV Mislav Bago.

Ljetne vrućine su, čini se, iza nas, a temperature proteklih dana sve više pokazuju da je ljeto na izmaku. Mnogi su odmah iz kupaćih uskočili u duge rukave, a tako velika promjena mnogim ljubiteljima ljeta nije najbolje sjela. Temperature koje vladaju iznenadile su i frontmena grupe Vigor, Marija Rotha, koji se od ljeta oprostio na svom Instagramu. 

"Ono kad je još mjesec kolovoz, a već kapa radi svoje...zbogom ljeto.Vidimo se nakon hladne i naporne zime.Asta la vista", napisao je naš pjevač u opisu fotografije na kojoj pozira u dugoj trenirci i s kapom na glavi. U komentarima su mu se odmah javili brojni obožavatelji, ali i politički reporter Nove TV Mislav Bago koji je ispod fotografije ostavio tek kratko emotikon koji prikazuje gestu pljeska.

Foto: Instagram
"Da, baš je zahladilo i načekati ćemo se do ponovnog ljeta. Ali zato nas grije i veseli što uskoro izlazi Vaša nova pjesma i nadolazeći koncerti", poručila mu je ispod fotografije jedna od pratiteljica. 

Inače, Mario je nedavno sa svojom grupom Vigor izdao pjesmu "Caka" koja govori da još postoje kavaliri čistih i ozbiljnih namjera, a tom prilikom progovorio je i o zavođenju. 

- Ne gledaju svi muškarci žene kroz objekt požude. Ne traže svi seks na jednu noć. Ima džentlmena s poštenim namjerama, ali onda je djevojci teško u to povjerovati jer nije naviknula na te motive. U pjesmi sam sebe nazivam "njezinim manijakom", to je slikovito rečeno da bih za njezinu ljubav preokrenuo i nebu i zemlju. Osobno se držim toga da u zavođenju muškarac treba prići ženi, a kad mi se netko svidi - nemam kočnica, idem i glavom kroza zid ako je potrebno - kazao je Mario.

Foto: Instagram

VIDEO Pogledajte Večernjakovu desetku sa Zdenkom Kovačiček

 

Ključne riječi

Komentara 2

Avatar Gilles Auguste Kremer
Gilles Auguste Kremer
15:38 28.08.2021.

Bože dragi koje pretjerivanje. Oke, nije više 35 stupnjeva, ali nije ni -15. Jučer šećem Jarunom, baš bilo ugodno, friško, malo hladnije nego proteklih tjedana, ali mi nije palo na pamet stavit na sebe kaput i kapu. Pa što je ljudima???

LI
livokrilo
14:42 29.08.2021.

Vigor - imaju obradu one grčke pjesme i to im je sve.... Lokalni kafanski bend...

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije