Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 185
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Nije joj prvi put

Nakon debate kamere su snimile ovo neobično ponašanje Melanije Trump

President Donald J. Trump  and First lady Melania Trump return to the White House
Foto: Chris Kleponis - Pool via CNP/DPA/PIXSELL
1/8
23.10.2020.
u 18:50

Dok su se udaljavali s pozornice Melania i Donald držali su se za ruke i onda je ona u jednom trenutku samo silovito istrgnula svoju ruku iz njegove.

Na posljednjoj predsjedničkoj debati, dvanaest dana prije izbora Donald Trump i Joe Biden sukobili su se oko načina upravljanja pandemijom koronavirusa u SAD-u i rasnih pitanja u zemlji te brojnih drugih tema. Na društvenim mrežama raspravljalo se o njihovim stavovima, ali pričalo se opet i o prvoj dami Amerike Melaniji Trump i njezinom neobičnom ponašanju.

Trenutak o kojem svi pričaju na društvenim mrežama i pitaju se što se događa s Melanijom dogodio se na kraju same debate kada su supružnici Trump napuštali pozornicu. U jednom trenutku Melania je naglo istrgnula svoju ruku iz suprugove, a ovo nije prvi put da na ovaj način otima ruku iz Trumpove.

- Melania, jesi li dobro? Opet je istrgnula ruku iz njegove, ovo nije prvi put. Njegovo ponašanje djeluje pomalo nasilno, ali ona kao da je navikla na to - bili su komentari na Twitteru. Otkako je Trump postao predsjednik šuška se o narušenim bračnim odnosima između njega i Melanie. Ova bivša manekenka rodom iz Slovenije navodno minimalno komunicira sa suprugom, a neki od zaposlenika u Bijeloj kući tvrdi kako predsjednik Amerike i Melania spavaju u odvojenim sobama i tijekom dana se gotovo i ne viđaju.

 

 

Ključne riječi

Komentara 47

CV
cvetkovic
20:49 23.10.2020.

stvarno ste jadni vi levicari!!! trump pobjedjuje

Avatar dzambo
dzambo
20:30 23.10.2020.

Od takvih vijesti meni licno moj novcanik nece biti puniji...sto znaci....idemo dalje...neka Trumpa jos 4 godine....

Avatar Primarius
Primarius
22:11 23.10.2020.

koji isprdci od članaka..kad nije Donald na tapeti onda je Melanija...eto vam poludementni Biden..divan lik..prekrasan

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije