Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 107
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
VEČERNJAKOVA RUŽA

Mrle zaplesao u suknjici i oduševio pratitelje, fanovi poručili: 'Jedva čekamo gledati'

Mrle (Let 3)
Foto: Instagram
1/6
28.04.2020.
u 19:05

Uoči večerašnje dodjele Večernjakove ruže koja će se izravno prenositi na HTV1 od 20.55, glazbenik Damir Martinović Mrle obratio se prateljima na društvenim mrežama i najavio spektakl.

Večerašnja dodjela Večernjakove ruže neće biti nimalo uobičajena. Pandemija koronavirusa uzrokovala je otkazivanje svih većih događanja pa ćemo tako dodjelu najvažnije medijske nagrade pratiti virtualno, odnosno iz udobnosti vlastitog toma.

Naime, u praznom Hrvatskom narodnom dašak glamura će donijeti voditelji večeri Doris Pinčić-Rogoznica i Duško Ćurlić, a prezenzenteri te nominirani u sedam kategorija, kao i glazbena imena poput Tonyja Cetinskog, klape Sebenico, Tereze Kesovije i Leta 3 te Nine Badrić i Psihomodopopa javit će se iz svojih domova.

Mrle (Let 3)
1/52

Ono što pripremaju Let 3 i Tereza Kesovija, frontman benda objasnio je u posebnoj objavi na svom Instagramu, a za istu je osmislio kreativnu modnu kombinaciju koja je prouzrokovala smijeh pratitelja, a oni su mu poručili da očekuju baš takav outfit.

"To je to! Daj ga daj ga!", "Gledamo", "Očekujem večeras sličan outfit", "Jedva čekam", samo su neki od komentara na videu.

Osim glazbenog gosta, o svojim pripremama za Večernjakovu ružu pratitelje su izvijestili i nominirani Toni Cetinski i glazbenica Lu Jakelić.

Foto: Instagram screenshot

- Večeras u 20:55 je dodjela Večernjakove ruže HRT- u ali prisustvujemo iz svojih domova. Večerašnji outfit je spreman.  #snimanjedopojasa ima svojih prednosti. Ne moramo peglati hlače. Da li ću napokon nakon 25 godina dobiti ružu? Ne znam - poručio je spremno glazbenik, a njegova kolegica Lu je iz kreveta najavila večerašnji prijenos.

Podsjetimo, najstarija i najvažnija medijska nagrada – Večernjakova ruža prvi put u povijesti dodjeljuje se virtualno, a jedinstvenu dodjelu možete pogledati večeras u 20.55 sati na Prvom programu Hrvatske radiotelevizije. Istodobno, svečanost će se moći pratiti live i na portalu Vecernji.hr te na Facebook stranici Večernjeg lista. 

Večeras ćemo dodijeliti nagrade u sedam kategorija: TV osoba godine, radijska osoba godine, glumačko ostvarenje godine, TV emisija godine, radijska emisija godine, glazbenik godine i novo lice godine. Nominirane u ovih sedam kategorija najavit će izbornik naše nogometne reprezentacije Zlatko Dalić, naš proslavljeni košarkaš Dino Rađa, znanstvenik Igor Rudan jednu kategoriju najavit će s novinarom Sašom Sušecom, glavni urednik Večernjeg lista Dražen Klarić i ravnatelj HRT-a Kazimir Bačić prezenteri su jedne od kategorija, a RTL-ova novinarka Damira Gregoret, reporter Nove TV Andrija Jarak i naša poznata pjevačica Vanna također će najaviti po jednu kategoriju.

Ne propustite ovaj virtualni spektakl i udobno se smjestite u svoje fotelje i gledajte prvi virtualnu dodjelu Večernjakove ruže u 20.55 sati na Prvom programu HTV-a.

Prisjetili smo se još nekih trenutaka s prošlih Večernjakovih ruža

Komentara 5

JO
Jose Oklahoma
19:48 28.04.2020.

Netko skreće pozornost na sebe istinskim talentom, netko transvestizmom. Ako je to reklama za dodjelu nagrada, najbolje je u tom terminu isključiti HTV1.

ZB
Zoki-Bijela
19:52 28.04.2020.

Treba ga zatvoriti u sobu i pustati mu ajvar od Huljica sedam dana.. To lijeci ovakve pacijente

IL
ilustrator
19:31 28.04.2020.

marko pjeva.. cirkusanti, cirkusiraju

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije