Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 0
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Manekeni

Modrić, Mandžo i dečki na Svjetsko idu elegantniji nego James Bond

Foto: Goran Čižmešija
1/3
02.06.2018.
u 16:47

Nogometaši su se sjajno “ufurali” u ulogu modela te napravili pravi photo session. Kampanja je snimana u Rovinju, gdje su naši na pripremama, a specijalno za ovu priliku na snimanje je stigao i art direktor njemačkog brenda Joop! Dirk Kaprad

I dok se oko rezultata i prolaska nogometne repke uvijek strepi, možemo odahnuti kada je u pitanju elegancija - naši će biti među najdotjeranijima.

Naime, Mandžukić, Ćorluka, Rakitić, Modrić, Kovačić, Perišić, Lovren, Subašić i ostali zablistat će u odijelima skrojenima po mjeri njemačkog brenda Joop!. Naši su se nogometaši s velikim povjerenjem “dali” u ruke art direktoru Joop!-a Dirku Kapradu, koji je specijalno za ovu priliku došao u Rovinj na snimanje, gdje je repka na pripremama.

Manekenski su dio posla odradili savršeno te su se odlično snašli u ulozi modela. Brend je ekskluzivni sponzor Hrvatske nogometne reprezentacije, za koju je ekskluzivno osmišljena personalizirana linija službenih odijela za nadolazeće Svjetsko nogometno prvenstvo u Rusiji 2018.

Vještom kombinacijom glamura i opuštenosti, uz pažljivo izvedene detalje, Joop! je za naše nogometaše i stručni stožer stvorio jedinstven vizualni identitet, ključan za svakog modernog, urbanog muškarca, kazali su u njemačkoj dizajnerskoj kući.

Kampanja je nastavak uspješne suradnje s vodećim internacionalnim lifestyle i modnim brendom Joop! kojom su Vatreni potpuno osvojili modni svijet, ali i obožavateljice. Joop! odijela bit će dostupna ekskluzivno u Heraldi for Men and Women storeu.

1/18

 

Komentara 6

SA
sani1
17:21 02.06.2018.

Ma je.

VJ
Vl jedi govna
20:11 02.06.2018.

Nek idu i u bademantilu, samo nek se ne vraćaju posrani

PR
prajdali100
22:23 02.06.2018.

Svaka repka je skockana od odijela do dresova, patika, trenirki...pa ipak se ide na Svjetsko prvenstvo.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije