Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 70
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
zvijezde pjevaju

Mirko Fodor: Kad pjevam za šankom, onda pjevam operu

zvijezde
HTV
13.04.2014.
u 19:00

HTV-ov voditelj komentare žirija naziva čudnovatima. Svi oko njega čude se što je ispao, a Tina Katanić zbog toga je čak zaplakala.

Dan nakon što je s Danijelom Martinović napustio “Zvijezde pjevaju”, Mirko Fodor nije se prepustio tuzi nego je sa suprugom Vesnom otišao na kratki odmor. No gorkast okus zbog odlaska iz HTV-ova showa ipak ga je otpratio na put.

– Moja supruga i svi oko mene čude se što smo ispali – kaže Fodor i iskreno nastavlja: – Nisam očekivao da ćemo ispasti i sigurno da Danijela i ja zbog toga nismo veseli. No što je, tu je. Ništa strašno se nije dogodilo.

Komentare žirija na njihovu izvedbu pjesme “Ko nam brani” naziva čudnovatima. Martina Tomčić Mirkovo je pjevanje opisala zavijanjem za šankom, na što voditelj odgovora: – Kad pjevam za šankom, onda pjevam operu pa mi taj komentar nije baš jasan. Mislim da smo lijepo otpjevali i da se u showu nismo obrukali.

I ostale kandidate začudilo je Fodorovo ispadanje, Tina Katanić čak je i zaplakala, a upravo Tinu i Marka Tolju HTV-ov voditelj navodi kao svoje favorite.

Komentara 3

KP
karlo.petrik
20:29 13.04.2014.

Jadni gosti u tom restoranu haha

LB
lela.baborela
09:07 14.04.2014.

Mirko Fodor uz Danijelu Martinović je odlično pjevao. Bravo.

DH
dalibor.hren
22:35 13.04.2014.

Ako već nisu bili najbolji,prolaz su sigurno zaslužili. A za šankom sigurno pjeva bolje od Peđe Grbina. Peđo je promijenio repertoar. Više ne smije pjevati Thompsona već "Mi smo pijane budale..."

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije